Megoldatlan

Lekopott Köztelek utcai előretolt felállóhely felfestés

A IX. kerületi Köztelek utca Üllői út felőli végén előretolt kerékpáros felállóhely nyomai látszanak. Azonban félreértésekre adhat okot, ugyanis a felfestés nagyon kopott, és sárga is. Nem egyértelmű, hogy egy régi, ideiglenes felállóhely nyomai látszanak, vagy egy ma is élő, csak nem megfelelően karban tartotté.

Az utcában lévő irodaházak felől a belváros felé - velem egyetemben - sokan kerékpároznak ezen az útvonalon, és egy jól használható felállóhely megkönnyítené a balra kanyarodást, azonban az autósok egy része helyet hagy, másik részük viszont előre gurul majdnem a zebráig. Ez gyakran a kocsisor mögül nem látszik, így nehéz eldönteni, hogy az adott helyzetben előre szabad-e sorolni, vagy inkább nem érdemes. Emiatt gyakran nem a kocsisor elé, hanem mellé sikerül csak sorolni. Mivel sokan nem használják az irányjelzőt, ezért előreláthatatlan, hogy melyik irányba fognak kanyarodni, és ezért veszélyhelyzeteket szülhet ez a tisztázatlan helyzet.

Így a velem együtt közlekedők nevében is kérem az illetékeseket, hogy tisztázzák a helyzetet elsősorban az előretolt kerékpáros felállóhely újrafestésével, vagy akár a nyomainak egyértelmű eltüntetésével.

Probléma helyszíne
Budapest IX. kerület, Ferencváros, IX. kerület

Hozzászólások

  • Járókelő Adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett a bejelentőtől visszajelzés.

  • Pál András hozzászólt a bejelentéshez.

    A probléma még fenn áll?
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    Budapest teljes területén kizárólagos joggal a Budapest Közút Zrt. alakítja ki a közúthálózat forgalmi rendjét továbbá helyezi el, üzemelteti és tartja fenn a forgalomtechnikai l
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: IX. kerület Ferencváros Önkormányzata

  • Rudolf Ádám bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére