Megoldott

Eltűnt terelő akadály és más problémák

Anonim Járókelő

Tisztelt Budapest Közút!

Az Üllői úton a belváros felé tartó oldalon a Borbás Vince sétány kereszteződéstől eltűnt, elfújta a szél vagy elvitték azt a piros-fehér nyilas optikai táblát a lekanyarodó sáv végéről, amely az egyetlen fizikai akadálya volt annak, hogy a kanyarodó sávot követő hirtelen, semmiből felbukkanó kerékpársávot (amely este, sötétben, főleg esőben, korlátozott látási viszonyok között, személyautó vezetőülésből egyáltalán nem észlelhető) kifutó pályának tekintsék azok a közlekedőktársak, akik "elfelejtettek időben besorolni" a jobb szélső csak kanyarodó sávból a középső, egyenesen haladó sávba.

Továbbá miért nincs egy nagy kék tájékoztató tábla a sétány után rögtön, hogy milyen sávok találhatók ezen az úton?

A vasúti felüljáró előtt miért még mindig az ideiglenes forgalmi rendet mutató sárga előjelző besorolás rendjét jelző tábla található? Azon miért nincs rajta, hogy a lekanyarodó sáv után kerékpársáv következik, vagy fizikai akadály, tehát vegyék komolyan azt a táblát, és ne a kerékpársávon próbáljanak beférkőzni a szabályosan haladó kocsisor közé?

Valamint miért van minden irányból lezárva és elbarikádozva az új kereszteződés? Nem kelt kellemes látványt a sok építkezős lécekkel, amelyeket hol az útra, hol mellé döntöget a szél. Néha a sávban kell kerülgetni őket, mert pont oda esnek. Vagy nyissák meg, vagy csak a végét zárják le.

Mindenesetre legfontosabb dolog véleményem szerint az említett fizikai akadály visszahelyezése lenne (a csatolt képen piros karikával jelezve).

Tisztelettel

Probléma helyszíne
Budapest IX. kerület, Ferencváros, Üllői út 137

Hozzászólások

  • H B L lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    A IX. ker. Üllői út – Borbás Vince sétány kereszteződésben a jobbra kanyarodó sávból való egyenes tovább haladást megakadályozó iránytábla (halszálka) helyreállítása a viharos idő
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Fónai Kende elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére