Megoldatlan

Problémás kereszteződés

Anonim Járókelő

Tisztelt Illetékesek! A III. kerületben a Naplemente utca - Ármány utca kereszteződésében sajnos már havi szinten történik kisebb és nagyobb baleset is, a járművezetők hibájából. Az időben két komolyabb baleset is volt és nemrég még az itt parkoló autóknak és az út széli fáknak is nekimentek. Az karambolok nyomai napi szinten láthatóak a kereszteződésben. Nem hiszem, hogy a balesetek híre eljutna a közútkezelőhöz, mert nem kell rendőr néha, ezért bátorkodtam bejelenteni. Kérem, hogy ha lehet, helyezzenek ki táblát (egyenrangú útkereszteződés), vagy egyéb figyelmeztetést a kereszteződéshez, de akár a forgalmi rend megváltoztatásai is meggondolandó.
Egyébként az Ármány utcának az egyik irányba vannak nagyon keskeny járdái, a másik irányba nincsnek, a sarki kerítések pedig nagyon leszűkitik a kereszteződés beláthatóságát (lásd képek). További ok, hogy agyon sokan használják a Naplemente utcát (Mátyás kir. út - Hunyadi utca- Naplemente utca útvonal) rövidítésként és sokan a kerseztirányt is (lásd képek). Nemrég a kerületi Önkormányzat forgalomlassítókat is kihelyezett a Hunyadi utcába, mert olyan nagy és gyors a forgalom, hogy már a lakosság kérte. A Naplelemente - Ármány utca viszont továbbra is veszélyes! Köszönöm a munkájukat!

Probléma helyszíne
Budapest III. kerület, Óbuda-Békásmegyer, Naplemente u. 24

Hozzászólások

  • Pál András lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

    -
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Megértem a választ, bár nem értek vele egyet. Szerintem kihelyezhető lenne figyelemfelhívó tábla, vagy felfestés és ezzel mérsékelhető lenne a balesetek száma, de a válaszból kiderül, hogy nem szándék...
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Adminisztrátor!

    Hivatkozva a 95194-es bejelentésre, a következő választ adjuk:

    A hivatkozott csomópont egy 30 km/órás forgalomcsillapított övezetben található – ezekben az övezetekben az ös
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére