Megerősítésre vár

Kvassay Jenő úti terelés, életveszélyes

Anonim Járókelő

Budapest IX. kerületben a Kvassay Jenő úton, az atlétikai stadion építési területe mellett terelések vannak érvényben az aluljáró építése miatt, amik életveszélyesek. Többször járok arra és eddig csak szemtanúja voltam, hogy autósok elvétették a terelt sávokat, ma viszont bőrömön tapasztaltam milyen amikor egy ilyen sávot tévesztő autós jön a forgalommal szemben velem. Csepelről a belváros felé a belső sávban haladt, és maradt egyenesben, így került a terelt Csepelre tartó sávba, ahonnan én érkeztem szabályosan.
Nem tudom jelentették e már mások az ottani állapotokat, de jelenlegi formájában ez életveszélyes.
(Korábbi eset, más kitáblázással, amikor a Csepelre tartó autósoknak volt két sávjuk, és a belső sávból maradtak többen is a szembe sávban, és a Kvassay hídon a járda sziget után tudtak visszatérni.)
A táblák hiába vannak kint, a sávok nyomvonala annyira hektikus hogy nagyon egyszerű elvéteni. Szorgalmaznám legalább a terelőfülek kihelyezését (amik voltak valaha). Illetve akármennyire is kényelmes a napszaknak megfelelően váltogatni a 2x1 vagy 1x2 sávot, fixálnám valamelyik változatot, hogy egy biztonságosabb átjárás legyen. Gyakorlott sofőrként is könnyen belezavarodok a rendszeres változtatásokba a környéken.

(Elnézést nincs képem az aktuális állapotról, a csatolt kép csak jelezni próbálja a terelés helyét)

Probléma helyszíne
Budapest IX. kerület, Ferencváros, Helyi kikötő út

Hozzászólások

 • Anonim Járókelő visszajelzésére vár.

 • H. Annamária megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  A IX. ker. Kvassay Jenő úton, a Hajóállomás utca környezetében az Atlétikai Stadionhoz kapcsolódóan folynak munkálatok. A forgalomterelés kezelői hozzájárulással ellátott ideglene
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

 • anonim olvasovagyok hozzászólt a bejelentéshez.

 • Bánkuti Béla hozzászólt a bejelentéshez.

  Én is napi szinten járok itt autóval. Szintén támogatom a reggeli illetve délutáni csúcs közötti sávirányváltást. Viszont azt is hozzá kell tenni, hogy az ideiglenes forgalomtechnika kivitelezése a le...
 • anonim olvasovagyok hozzászólt a bejelentéshez.

  Én napi szinten megyek ittt át reggel, napközben, este is, én nem találkoztam olyannal, hogy elnézte volna valaki a sávozást.

  "Illetve akármennyire is kényelmes a napszaknak megfelelően váltogatni a...
 • S Dominik elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére