Megoldott

Kinek a feladata a kis Szent István parkban a takarítás?

Anonim Járókelő

A képeken látható állapotban volt ma reggel a kis Szent István parknak nevezett rész (a nagy Szent István parkkal szemben található terület, ahol a kis játszótér és a pingpong asztalok is vannak). Egy 13. kerületi csoportban olvastam egy hölgy panaszát, hogy az utcatakarító azt mondta neki, az a kertészek dolga, nem az övé. (A poszt nem nyilvános, mert a csoport sem az, de hátha valaki meg tudja nézni: https://www.facebook.com/groups/188865668324205?multi_permalinks=1078459912698105&hoisted_section_header_type=recently_seen)

Az újlipótvárosi lakosság sokszor kénytelen felszedni szemetet mások helyett az utcákról, már megszoktuk és szeretnénk is tenni a saját környezetünkért, de ilyen mennyiségű és minőségű szemetet sajnos nem tudunk és nem akarunk magunk megoldani.

Kérem, derítsék ki az illetékest és kérjék meg, hogy tegyen ott rendet rendszeresen, mert ez így tűrhetetlen, hogy a gyermekeink nap mint nap ezt látják ezen a környéken.

Probléma helyszíne
Budapest XIII. kerület, Szent István park

Hozzászólások

  • H B L lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!
    Köszönjük megkeresését.
    Tájékoztatjuk, hogy munkatársaink már nem találták az illegális hulladékot a bejelentett helyszínen. Tájékoztatjuk, hogy aki települési hulladékot a közterü
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • Garami Marika elküldte az ügyet az illetékesnek: BKM Budapesti Közművek FKF

  • Garami Marika megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XIII. kerület Önkormányzata"-ról "BKM Budapesti Közművek FKF"-ra.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére