Megoldott

Hajnali ötkor érkező kukások

Anonim Járókelő

Hajnali ötkor érkező kukások a nyolcadik kerület Szerdahelyi utcában

Tisztelt Járókelő/FKF

Sajnos az elmúlt hónapokban újra tapasztalom, hogy a nyolcadik kerületi Szerdahelyi utcában hajnali ötre járnak a kukások. Mivel ez a tevékenység elég jelentős zajjal jár (kukásautó indulása, szemetesek hangja, személyzet üvöltözése), így elég rendesen megzavarja a környéken élő, nem hajnali ötkor kelő emberek alvásciklusát.

Ez a probléma már egyszer fennállt 2019-ben is, viszont érdekes módon az önkormányzati választások kapcsán elmúlt, mely azt jelzi, hogy van neki megoldása (abban az idószakban fél nyolckor járt a kukás erre, amit teljesen vállalható), viszont szeretném megkérdezni, hogy akkor önök miért nem hajlandóak megoldani, illetve miért kellett visszatérni erre a rendszerre, mely feltehetően lakók százainak okoz problémát.

Ugyanitt megjegyzem, hogy sem az utca forgalma nem indokolja ezt a korai órát, sem pedig egyéb körülmények.

Ezt a levelet a járókelőn kívül megküldöm a nyolcadik kerületi jegyzőnek, illetve polgármesteri hivatalnak is.

Amennyiben utána szeretnének nézni az esetnek, utoljára december húszadikán, öt óra tizennhat perckor lehetett fölkelni az utcában a kukásra.

Megtisztelő cselekvésüket előre is köszönöm, illetve elnézést a stílus miatt, de senki sem szeret hajnali ötkor kelni.

Probléma helyszíne
Budapest VIII. kerület, Józsefváros, Karácsony Sándor u. 2

Hozzászólások

 • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  Tisztelt FKF,

  A nyolcadik kerület körúton kívül fekvő részén található Szerdahelyi utca belvráosi terület, fő forgalmú út, vagy éppen tömegközlekedési csomópont?

  Mert innen ülve egyiknek sem tűnik....
 • Gál Miklós lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

 • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés leírását "Tisztelt Járókelő/FKF Sajnos az elmúlt hónapokban újra tapasztalom, hogy a nyolcadik kerületi Szerdahelyi utcában hajnali ötre járnak a kukások. Mivel ez a tevékenység elég jelentős zajjal jár (kukásautó indulása, szemetesek hangja, személyzet üvöltözése), így elég rendesen megzavarja a környéken élő, nem hajnal...

 • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés nevét "Hajnali ötkor érkező kukások a nyolcadik kerület Szerdahelyi utcában"-ról "Hajnali ötkor érkező kukások"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!
  Köszönjük megkeresését.
  Tájékoztatjuk, hogy a Fővárosi Önkormányzattal kötött közszolgáltatási szerződésünk alapján járatainknak reggel 7.00. óráig el kell hagyniuk a belvárosi ter
  ...
 • Ügykezelő Áron elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapesti Közművek FKF

 • Ügykezelő Áron megváltoztatta a bejelentés illetékesét "VIII. kerület Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt."-ról "Budapesti Közművek FKF"-ra.

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére