Megoldott

sz@rhelyzet

Egy ismerősöm kért meg, hogy továbbítsam kétségbeesett kifakadását a Cházár András utca keleti szakaszán tapasztalható közállapotokkal kapcsolatban.

Heti rendszerességgel járok egy Cházár András utca elején található sportlétesítménybe. A utca egyik oldalán jól ápolt lakópark, gondozott előkertekkel (néhány éve épült), a másikon a Récsei Center és annak kerítése. Mindkét oldalon autók. Megszokott kép, ugye?
Igen ám, de a Récsei kerítés oldalán a parkoló autók előtt már nyoma sincs a lakóparki gondozottságnak. Ellenben utcahossznyi a fekália. Ha valaki nem értené: A SZAR! Nagy halmokban, nagy mennyiségben, folyamatos sorban. Nem ritkán az autók mellett is.
Nem "csak" az a gond, hogy mindez ronda, hogy szégyenletes, hanem, hogy komoly fertőzőforrás is, amit az erre járók a cipőikkel, az állatok a tappancsaikkal, az autók a kerekeikkel, egy esős napon a földbe áztatva a víz, egyszóval minden visz tovább és terjeszt. Csak egy veszélyt emelnék ki: TBC. A többit tegyék hozzá az olvasók!

A tiszteletteljes kérésem az volna az illetékesek felé, hogy fertőtlenítsék végre ezt a területet, és ha lehet, vegyék elejét a rendszeres kloákaüríttetésnek, azaz szankcionálják a kutya -netán emberi - székletürítés ilyetén megoldását!

Köszönettel egy sport- és természetkedvelő polgár:
Vera

Probléma helyszíne
Budapest XIV. kerület, Zugló, XIV. kerület

Hozzászólások

  • Puskás Pálma hozzászólt a bejelentéshez.

    Köszönjük szépen az értesítést!
  • Városjáró Blog hozzászólt a bejelentéshez.

    Jó hír: ma napon bejártam a területet és a fekáliacsomagok eltűntek, valamint fertőtlenítő foltok jelezték, hogy tényleg rendbe tették az egészet. Vera barátom nevében köszönöm mindenkinek, aki segíte...
  • Városjáró Blog hozzászólt a bejelentéshez.

    Köszönöm a téma továbbítását, de úgy fest, a megoldás szempontjából hibás helyre futott be a bejelentést. Elképzelhető ugyanis, hogy itt - egyéb önkormányzati vállalás hiányában - az FKF valóban nem k...
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    Köszönjük megkeresését.
    Tájékoztatjuk, hogy Budapest Főváros Közgyűlésének 48/1994. számú Köztisztasági Rendelete határozza meg, hogy egy adott terület takarítása kinek a kötelez...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • Az adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: BKM Budapesti Közművek FKF

  • Az adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: XIV. kerület Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt.

  • Városjáró Blog bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére