Válaszra vár

Több probléma egyben az oszlopfestésekkel kapcsolatosan

Anonim Járókelő

Több problémára szeretnék közösen megoldást találni Önökkel az oszlopfestéseik kapcsán a környéken. Konkrétan egyet le is fotóztam.

1. A kollégáik az oszlop festése után semmilyen táblát nem helyeztek ki az oszlopra, hogy az frissen festett (én onnan tudtam, hogy mikor bementem a boltba, még épp festették, mire kijöttem, már nem voltak ott). Így, aki nem látta a festést és később mondjuk szemetet dobott ki vagy csak átment a zebrán, könnyen több dísszel mehetett haza a kabátján, mint szeretett volna. Kérem, biztosítsanak a kollégáiknak legalább egy A4-es papírt is erre a célra a későbbiekben, az is több, mint a semmi.
2. Amikor a festést végezték a kollégáik, semmivel sem védték meg a járdát, így hetek óta gyönyörűen látszik a járdán a mindenhová szétfolyt festék (ami értelemszerűen nem vízalapú, tehát még az unokáim is látni fogják). Kérem, amennyiben ez lehetséges, biztosítsanak a kollégáiknak - ha már maszkolószalagot nem - valamiféle újságpapírt, szóróanyagokat erre a célra. A környéken sok háznak van a ház oldalán az újságtárolója, onnan nyugodtan kivehetnek reklámanyagokat, senki sem fog miatta megharagudni, sőt.

Köszönöm!

Probléma helyszíne
Budapest V. kerület, Belváros-Lipótváros, Szent István krt. 17

Hozzászólások

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Ügyfelünk!

    Ezúton értesítjük, hogy a info@aram.eon.hu címre küldött elektronikus levele sikeresen megérkezett.
    Tájékoztatjuk, hogy az írásbeli megkeresések feldolgozása folyamatos. Mindent m...
  • Járókelő Adrián elküldte az ügyet az illetékesnek: E.ON

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére