Megoldott

Kátyú az Avia kútnál

Anonim Járókelő

Ismét az Üllői út XVIII. kerületi részéről lesz szó. A Béke tértől kifelé vezető szakasz töredezett, kátyús állapota már több bejelentés témája volt, de az ígéreteknek csak néhány látszatjavítás lett az eredménye, az út továbbra is lepusztult állapotban van.

Most egy kátyúra hívnám fel a figyelmet, az Üllői út 829. szám alatt "lakik" (könnyen megtalálható, a képen is látható, hogy a mellette lévő épületen ott a házszám nagyban), az Avia kúttal szemben. Elég mély, éles peremű, érdemes lenne kijavítani, mielőtt kereket, tengelyt tör.

Érdekességképpen feltöltöttem a Google Streetview képét is a helyszínről, hiszen az utcakép-szolgáltatás is "jegyzi" már ugyanezt a kátyút. 2013. júniusában (amikor a kép készült) is már legalább háromféle színű burkolattal javították ki a kátyút, de már akkor is látszott, hogy újabb lyuk kezdődik rajta.

Sajnos ez az úhibák javítására mindenütt jellemző, foltoznak, kilyukad, megint foltoznak, megint kilyukad, és így tovább. Mikor kapunk olyan úttestet, ami nem teszi tönkre az autókat, vagy legalábbis tisztességes burkolatjavítást? Az említett kátyútól kifelé a vasúti átjáróig is érdemes szétnézni, sok javítanivalót találna az, akinek ez lenne a dolga.

Probléma helyszíne
Budapest XVIII. kerület, Pestszentlőrinc-Pestszentimre, XVIII. kerület

Hozzászólások

  • Budapest Közút válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Levélíró!

    A XVIII., Üllői út 829. szám előtti kátyút 2016. év 15. hetében már feltöltötték, kijavították.

    Köszönjük az észrevételt.

    Budapest, 2016. június 28....
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Kijavították a kátyút.
  • BKK Budapesti Közlekedési Központ válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Cím!

    Ezúton tájékoztatjuk, hogy Társaságunkhoz érkezett „Bejelentés a www.jarokelo.hu oldalról (9305)” tárgyú bejelentést nyilvántartásunkban rögzítettük. Az üggyel kapcsolatos vizsgálat az
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • Smith Chris hozzászólt a bejelentéshez.

    Kedves Gábor! Megnyugtatlak; a logikáddal nincs gond. :-) De a fővárosi cégeknél ne keress logikát! Habár a szóban forgó kátyút - a legjobb tudomásom szerint - a Magyar Közút Zrt-nek kellene kijavítania.
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Ez ma készült kép (másik irányból). Ez lenne a javítás? Hiszen még mindig lyukas... Nem mondanám, hogy egy frissen javított útnak így kellene kinéznie...
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Krisztián: akkor te már sokkal jobban informált vagy nálam. Én csak egyszerű "felhasználói" szemmel nézve gondoltam így logikusnak. De az is érdekes, hogy a Volkswagen-szalon, ami már elvileg Vecsésen...
  • Smith Chris hozzászólt a bejelentéshez.

    Érdemes az utcanév táblát megfigyelni. Azon Vecsés, Üllői út szerepel ezen a szakaszon.
  • Smith Chris hozzászólt a bejelentéshez.

    Kedves Gábor!

    Ez így igaz, de az a tábla rossz helyen van kirakva. Amúgy is a jelentése "Lakott terület vége" és itt közigazgatási határról van szó, a kettő nem ugyanaz. Fent a jobb sarokban lévő tér...
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Kedves Krisztián! A Budapest vége tábla egy kicsit kintebb, a Volkswagen-autószalonnal egy vonalban található, tehát ez a kátyú (és jó néhány társa) elvileg még Budapesten van.
  • Smith Chris hozzászólt a bejelentéshez.

    Kedves Adminok!

    Csak halkan jegyezném meg, hogy az Üllői útnak ezen szakasza Vecsés közigazgatása alá tartozik, tehát felesleges a BKK-nak jelezni.
    A térképre rápillantva látható, hogy Vecsés határa...
  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére