Megoldott

János utca - Lidl parkoló táblák

Anonim Járókelő

A 16. kerületi János utca egyirányú a Rákospalotai határút irányából a Csömöri Út irányába. A sarkon található egy Lidl, amelynek a parkolójából az egyik kijárat a János utcába vezet. Az itteni kihajtónál található egy oszlop, amelyen egy elsőbbségadás kötelező és egy kötelező haladási irányt jelölő tábla van (Itt tilos balra kanyarodni, mivel a másik irányba egyirányú az út.) Ahogyan a csatolt street views képen is látszik, ez a tábla gyakran elfordul. Az elmúlt napokban a táblák úgy voltak elfordulva, hogy a parkoló irányából egyáltalán nem lehetett látni őket, én a táblákat visszaütögettem a helyes irányba, de ebből is látszik, hogy milyen könnyen elmozdíthatóak (az oszlop forog a lyukban) . Ezt a könnyű mozgathatóságot meg kellene szüntetni, valamint elképzelhető, hogy az oszlopot arrébb kellene helyezni, mert a street views felvételen is látszik, hogy a táblák 2 éve is meg voltak rongálódva, valószínűleg egy nagyobb kocsi könnyen magával tudja sodorni őket. A street views képen az is látszik, hogy a kijárattól balra található volt egy behajtani tilos tábla, amely praktikus, ha kötelező haladási irányt jelző tábla el van fordulva, vagy valaki véletlenül nem veszi észre, ez a tábla azonban jelenleg nincs ott, ahol a képen látható. Javasolom ennek a táblának a visszahelyezését. Többször előfordult már, hogy autókat láttam a forgalommal szembe menni itt, legutóbb 2 napja, amikor egy kocsi majdnem belénk hajtott a forgalommal szemben, és fel sem tűnt neki, hogy mit csinál.

Probléma helyszíne
Budapest XVI. kerület, XVI. kerület

Hozzászólások

  • BKK Budapesti Közlekedési Központ válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Cím!

    Társaságunkhoz érkezett „Bejelentés a www.jarokelo.hu oldalról (9190)” tárgyú elektronikus levelükkel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk:

    A forgalmi rend helyreállításáról in...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Én küldtem be a problémát. Miért került át a megoldott ügyek közé? Mert valaki beírta, hogy ma a jó irányba áll a tábla? Nem teljesen ez volt a probléma lényege, hanem az, hogy könnyen elfordul, és ez...
  • Kis Balázs hozzászólt a bejelentéshez.

    A tábla most épp jó irányba mutat.
  • Bardócz Csaba elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére