Megoldatlan

parkolóhely helyén kerékpárút kiépítése

Anonim Járókelő

A Váci út 190. szám előtti 3-4 autónak kialakított parkolóhelyet meg lehetne szüntetni úgy, hogy helyette kerékpárutat alakítanának ki. Csupán az autóútba benyúló járda részeket (kb. 4 + 4 mˇ2 aszfalt) kellene elbontani és az autóút szintjében újra leaszfaltozni. Fölösleges ez a parkolóhely, mert az épület mögött van egy sokkal nagyobb kavicsos-murvás parkolóhely ahol 30-40 autó is elfér. Azért lenne jó ez a megoldás, mert akkor a kerékpárosok szabályosan tudnának közlekedni. Nem kéne a kerékpárosnak sem az autó elé bevágódni, sem a járdán szabálytalanul haladnia. Sok a kerékpárútról letérő és a járdán szabálytalanul, túl nagy sebességgel haladó kerékpáros ezen a helyen.

Probléma helyszíne
Budapest XIII. kerület, Váci út 190

Hozzászólások

  • Járókelő Zsófi lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett elég információ a bejelentőtől.

    oka: az Illetékes válasza alapján "A Váci út szervizútjának ezen szakaszán közlekedő gépjárműforgalom minimális, így kevés konfliktushelyzet alakul ki a kerékpárosok és járművek között. Ezek fényében...
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    Az Ön által említett murvás parkoló nyilvántartásunk szerint nem közterületi parkoló, míg a fényképen szereplő várakozóhelyek igen, így ezek egymásnak nem egyértelmű alternatívái.
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • Csanádi György elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére