Válaszra vár

Szabálytalan 93-as

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS: 2021.11.26. Bejelentő visszajelzése:
"Sziasztok! Sajnos a mai napig szabálytalanul közlekedik a 93-as jelzésű autóbusz. Továbbra is kötelező haladási irány (egyenesen) táblánál fordul jobbra. Megoldás jelentene egy kivéve BKK kiegészítő tábla."
-------------------
Tisztelt Járókelő!

XVIII.kerületben az Üllői úti munkálatok miatt elterelték a 93-as buszt körülbelül már két hete azóta viszont szabálytalanul közlekedik. Több KRESZ szabályt is megsért.
Az egyirányú Czuczor Gergely utcába terelték be (ellenkező irányból) hivatalosan mivel a térkép szerint is arra kell közlekedni. Viszont több hiányosság merült fel :(( első, hogy kötelező haladási irány 'egyenesen' táblánál fordul jobbra a Ráday; Czuczor sarkán. A másik BALESETVESZÉLYES hiányosság, hogy a Czuczor Gergely utcában semmi se jelzi, hogy egyirányú utcában várható szemből forgalom. Sajnos több kiegészítő tábla is hiányzik és nem felel meg az előírásoknak. Attól, hogy egyetlen egy táblát kihelyeznek a sarokra, hogy kivéve BKK még nem megoldás. Kérném megvizsgálni a terelt útvonalat.

Probléma helyszíne
Budapest XVIII. kerület, Pestszentlőrinc-Pest, Czuczor Gergely u. 6

Hozzászólások

 • Pál András elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Pál András megváltoztatta a bejelentés leírását "Tisztelt Járókelő! XVIII.kerületben az Üllői úti munkálatok miatt elterelték a 93-as buszt körülbelül már két hete azóta viszont szabálytalanul közlekedik. Több KRESZ szabályt is megsért. Az egyirányú Czuczor Gergely utcába terelték be (ellenkező irányból) hivatalosan mivel a térkép szerint is arra kell közlek...

 • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  Sziasztok! Sajnos a mai napig szabálytalanul közlekedik a 93-as jelzésű autóbusz. Továbbra is kötelező haladási irány (egyenesen) táblánál fordul jobbra. Megoldás jelentene egy kivéve BKK kiegészítő tábla.
 • Járókelő Herta lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  A XVIII. egyirányú forgalmú Czuczor Gergely utcában a kijelölt forgalmi iránnyal szemben közlekedő autóbusszal kapcsolatos megkeresésére az alábbi tájékoztatás adjuk.

  Az autóbusz
  ...
 • Járókelő Eszter elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  Kötelező haladási irány (egyenesen) táblánál az autóbusz mégis jobbra fordul.
 • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  Sajnálatos módon több mint egy hónapja nem érkezett válasz a BKK-tól, hogy miért szabálytalan körülmények között terelte el a 93-ast. Három hónapja :(( senkinek se tűnik fel? Vagy senkit se zavar? Jár...
 • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  Czuczor utcában az egyirányú tábla alá kikerült egy kivéve BKK kiegészítő tábla.
  Viszont a Ráday utca és a Czuczor kereszteződésében továbbra is csak egyenesen lehetne haladni ide semmilyen kiegészít...
 • S Dominik elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére