Megoldott

Elképesztő por Galvani

FRISSÍTÉS 2021.09.22.:

Ez elfogadhatatlan állapot és borzalmas ez a jövőkép. Mindenképpen hosszútávú megoldást szeretnk elérni. Ez így tarthatatlan. Évek óta homokbánya van itt, járda helyett. Fotókkal dokumentáltam a jelen állapotot. Állítsák helyre és tartsák eredeti funkciójában a járdát!

-----

FRISSÍTÉS 2021.09.21.:

Az FKF válasza:
"Tájékoztatjuk, hogy munkatársaink a területet ütemtervünknek megfelelően takarítják. Azonban a Galvani utca végén lévő telepről kihajtó teherautók folyamatosan, nagy mértékben szennyezik a Budafoki út ezen szakaszát. Budapest Főváros Közgyűlésének 48/1994. (VIII.1.) Főv. Kgy. rendelete értelmében a takarításról a telep tulajdonosának, építési vállalkozónak kellene gondoskodnia. Társaságunk köztisztasági tevékenységét a Fővárossal kötött közszolgáltatási szerződése alapján végzi. A szerződés pontosan meghatározza az ellátandó feladatokat, a szakterület működési költségeit pedig ez alapján finanszírozza közpénzből. A Fővárosi Önkormányzat és így Társaságunk is a kormányzati elvonások miatt komoly anyagi gondokkal küzd, így a szerződésben vállalt feladataink ellátása is jelentős erőfeszítéseket igényel. A szolgáltatási szerződésben rögzítetteken felül tehát nincs módunk egy-egy területen a vállalt takarítási gyakoriságnál sűrűbben takarítani olyan piaci szereplők helyett, akik nem tesznek eleget kötelességüknek. A területet folyamatosan és erősen szennyező telep ellen Társaságunknak nincs módja eljárni, ezért kérjük, hogy a hosszútávú megoldás érdekében forduljanak a kerületi közterület-felügyelethez és az önkormányzathoz.
Köszönjük, hogy bejelentésével Ön is hozzájárult Budapest közterületeinek tisztántartásához."

-----

Elképesztő mennyiségű por van a környéken. Folyton!
Nem tudom mindek köszönhető, de ködben úszik a terület.

Probléma helyszíne
Budapest XI. kerület, Újbuda, Budafoki út 70

Hozzászólások

 • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Főváros Önkormányzata"-ról "XI. kerület Újbuda Közterület-felügyelet"-ra.

 • Gál Miklós lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

 • Tisztelt Jarokelo.hu!

  Köszönettel vettük megkeresésüket a honlapjukon megjelent 89695 sorszámú, „Elképesztő por Galvani” tárgyú panasszal kapcsolatban, melyre az alábbi tájékoztatást adjuk:

  A bejel
  ...
 • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Szepesi Kinga Úrhölgy!

  A múlt héten mi is kaptunk egy ilyen bejelentést a Járókelő oldalról a Budafoki út-Galvani út kereszteződéséhez azzal a címmel, hogy elhanyagolt.
  Feltehetően ugyanaz a
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Címzett!

  A Járókelő.hu weboldalról az alábbi bejelentést kaptuk.
  Tekintettel arra, hogy a szennyeződést a Galvani utcában működő telephelyről kihajtó tehergépkocsik okozzák, a főváros köztis
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

 • Budapest Főváros Önkormányzata válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.


  Tisztelt Járokelő !

  Ezúton tájékoztatom, hogy levelét érkeztettük az FPH_KOZP- 109992 /2021-es érkeztetőszámon és továbbítottuk a Főpolgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Főosztálya részére.

  Tis
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

 • Járókelő Ügykezelő elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Főváros Önkormányzata

 • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés leírását "Elképesztő mennyiségű por van a környéken. Folyton! Nem tudom mindek köszönhető, de ködben úszik a terület."-ról "FRISSÍTÉS 2021.09.22.: Ez elfogadhatatlan állapot és borzalmas ez a jövőkép. Mindenképpen hosszútávú megoldást szeretnk elérni. Ez így tarthatatlan. Évek óta homokbánya van itt, járda hel...

 • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapesti Közművek FKF"-ról "Budapest Főváros Önkormányzata"-ra.

 • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés kategóriáját "Egyéb"-ról "Szemét"-ra.

 • Sleepy Claus hozzászólt a bejelentéshez.

  Ez elfogadhatatlan állapot és borzalmas ez a jövőkép. Mindenképpen hosszútávú megoldást szeretnk elérni. Ez így tarthatatlan. Évek óta homokbánya van itt, járda helyett. Fotókkal dokumentáltam a jelen...
 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!
  Tájékoztatjuk, hogy munkatársaink a területet ütemtervünknek megfelelően takarítják. Azonban a Galvani utca végén lévő telepről kihajtó teherautók folyamatosan, nagy mértékben szen
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

 • Gál Miklós elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapesti Közművek FKF

 • Sleepy Claus bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére