Válaszra vár

Teljesen lezárt járda

Anonim Járókelő

IX. került Vágóhíd utca. Ezen a szakaszon kizárólag az északi oldalon van járda. Ezt a járdát most egy közműépítő cég több száz méteren bontotta fel és zárta le oly módon, hogy teljesen lehetetlenné tette a szabályos gyalogos közlekedést. Gyalogosok most csakis a forgalmi sávon tudnak haladni, ahol bár lenne hely, mégsem alakítottak ki biztonságos közlekedési lehetőséget.

A dolog pikantériája, hogy ismét az ominózus cég a kivitelező a táblák szerint aki már sokadjára hagyja teljesen figyelmen kívül a szabályokat.
Nem is olyan régen a hatóság ezt a választ adta, egy hasonló ügyben, szintén ezzel a céggel kapcsolatban!

"Tisztelt Bejelentő!

A IX., Rákóczi híd – Soroksári út térségében jelenleg több közműépítés (elektromos kábel létesítése) zajlik. Az ideiglenes forgalmi rend kialakítása során a kivitelezők sajnos nem követik a jóváhagyott ideiglenes forgalomtechnikai tervet, erre már több lakossági panasz is érkezett. A kivitelezőt minden esetben felszólítottuk a tervek szerinti ideiglenes forgalmi rend kialakítására, külön felhívva figyelmét a gyalogos- és kerékpáros forgalomra.

Tisztelettel,

BUDAPEST KÖZÚT Zrt."

Azt hiszem ideje lenne erélyesebben és hatékonyabban fellépni a társasággal szemben, mert szemlátomást magasról tesz a szabályos munkavégzésre, és tulajdonképpen folytatólagosan veszélyeztet közvetetten emberéleteket!!!

Probléma helyszíne
Budapest IX. kerület, Ferencváros, Vágóhíd u. 38

Hozzászólások

 • g g elküldte az ügyet az illetékesnek: IX. kerület Ferencváros Önkormányzata

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

 • Válaszra vár
  0
  Válaszra vár
  0

  Kitört parkolásgátló oszlop

  Beküldés ideje:
  Beküldte: Anonim Járókelő
  Illetékes: IX. kerület Ferencváros Önkormányzata
  Angyal utca (IX. kerület, Ferencváros)
  Vissza az oldal tetejére