Megoldatlan

Figyelmen kívül hagyott KRESZ-tábla

Anonim Járókelő

Kedves Járókelő Csapat!

A következő a probléma:
Kispesten, az Ady Endre út/Puskás Ferenc utca - Hofherr Albert utca kereszteződésénél van egy balra kanyarodni tilos tábla, közvetlenül a vasúti átjáró után. Ez a tábla szerintem 20 éve ott van, de a sofőrök sajnos ezt nem veszik figyelembe, ami rendkívül balesetveszélyes. (Egy 2019-es Google Maps utca képet mellékelek is a helyszínről.)

Szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy ez a tábla jól látható legyen az autósok számára, ne tudja benőni az ott élő fa, mindegy mit csinál vele a XIX. kerület... de ne kerülje el a sofőrök figyelmét!

És egyben szeretném rajtatok keresztül megkérni a kerületet, hogy foglalkozzon ezzel a rendkívül forgalmas útszakasszal, mert itt nap, mint nap gyerekek járnak a közeli iskolába, rengetegen kelnek át a Hofherr Albert utcán oda-vissza és se egy zebra, se egy gyalogos közlekedésre figyelmeztető tábla nincs úgy, hogy a 199-es busz megállója is 100 méteren belül található. Arról nem is beszélve, hogy az Ormos Intézetet ill. a stadiont is innen közelítik meg a legtöbben gyalogosan.

Segítségeteket előre is köszönöm!

Probléma helyszíne
Budapest XIX. kerület, Kispest, Ady Endre út 194

Hozzászólások

  • g g lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    A bejelentésben szereplő jelzőtáblát nem tartjuk indokoltnak áthelyezni, mert a csomópont előtt egy előjelző tábla is figyelmeztet a balra kanyarodás tilalmáról.

    Kérjük tájékozt
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • I. Adrián elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére