Megoldásra vár

Helytelenül elhelyezett közlekedési táblák

Frissítés: 2021.05.24. Járókelő jelzése:
"A két táblát megcserélték. Azonban továbbra is úgy vélem, hogy a "Kijelölt gyalogos-átkelőhely" táblát egy új oszlopon, a zebra előtt kellene elhelyezni, mert a zebra után elhelyezve megtévesztő."
-----
A Báthory utcában a Duna felől haladva a Honvéd utcai kereszteződés és a zebra után látható egy "Elsőbbségadás kötelező tábla", aminek nincs értelme. Viszont a tábla mögött, így az ellenkező irányba fordulva egy "Kijelölt gyalogos-átkelőhely" tábla van elhelyezve. Ha a két táblát megcserélnék, akkor már értelmes volna mind a kettő.
Természetesen, ha kicserélik a két táblát, akkor a "Kijelölt gyalogos-átkelőhely" táblát egy új oszlopon, a zebra előtt kell elhelyezni.

Probléma helyszíne
Budapest V. kerület, Belváros-Lipótváros, Báthory utca 8

Hozzászólások

 • Kövér Blanka megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!
  Az "Elsőbbségadás kötelező" és "Kijelölt gyalogos-átkelőhely" jelzőtáblák megfelelő irányba forgatására intézkedtünk.
  A fluos hátterű "kijelölt gyalogos-átkelőhely" jelzőtábla el
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

 • H. Annamária elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • H. Annamária megváltoztatta a bejelentés leírását "A Báthory utcában a Duna felől haladva a Honvéd utcai kereszteződés és a zebra után látható egy "Elsőbbségadás kötelező tábla", aminek nincs értelme. Viszont a tábla mögött, így az ellenkező irányba fordulva egy "Kijelölt gyalogos-átkelőhely" tábla van elhelyezve. Ha a két táblát megcserélnék, akkor már értelmes volna mind a kettő. Természetesen, ha kicserélik a két táblát, akkor a "Kijelölt gyalogos-átkelőhely" táblát egy új oszlopon, a zebra előtt kell elhelyezni."-ról "Frissítés: 2021.05.24. Járókelő jelzése: "A két táblát megcserélték. Azonban továbbra is úgy vélem, hogy a "Kijelölt gyalogos-átkelőhely" táblát egy új oszlopon, a zebra előtt kellene elhelyezni, mert a zebra után elhelyezve megtévesztő." ----- A Báthory utcában a Duna felől haladva a Honvéd utcai kereszteződés és a zebra után látható egy "Elsőbbségadás kötelező tábla", aminek nincs értelme. Viszont a tábla mögött, így az ellenkező irányba fordulva egy "Kijelölt gyalogos-átkelőhely" tábla van elhelyezve. Ha a két táblát megcserélnék, akkor már értelmes volna mind a kettő. Természetesen, ha kicserélik a két táblát, akkor a "Kijelölt gyalogos-átkelőhely" táblát egy új oszlopon, a zebra előtt kell elhelyezni."-ra.

 • Varga Tamás hozzászólt a bejelentéshez.

  A két táblát megcserélték. Azonban továbbra is úgy vélem, hogy a "Kijelölt gyalogos-átkelőhely" táblát egy új oszlopon, a zebra előtt kellene elhelyezni, mert a zebra után elhelyezve megtévesztő.
 • Szalai Krisztina elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Varga Tamás hozzászólt a bejelentéshez.

  Természetesen, ha kicserélik a két táblát, akkor a "Kijelölt gyalogos-átkelőhely" táblát egy új oszlopon, a zebra előtt kell elhelyezni.
 • Varga Tamás bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére