Válaszra vár

Hiányos járdaburkolat (Ilka utca)

FRISSÍTÉS 2021.04.16.

Zuglói Városgazda válasza:
"Köszönjük a bejelentését, de legyen szíves a Polgármesteri Hivatal Főmérnökség osztályát megkeresni, mert ez közműves munka után elmaradt helyreállitás."

---

Az Ilka utca 56 előtt kb 3 méteren nem állították helyre a járda burkolatát közműjavítás után. Szeretném kérni az aszfaltréteg pótlását.

Probléma helyszíne
Budapest XIV. kerület, Zugló, Ilka u. 56

Hozzászólások

 • g g elküldte az ügyet az illetékesnek: XIV. kerület Zugló Önkormányzata

 • g g megváltoztatta a bejelentés leírását "Az Ilka utca 56 előtt kb 3 méteren nem állították helyre a járda burkolatát közműjavítás után. Szeretném kérni az aszfaltréteg pótlását."-ról "FRISSÍTÉS 2021.04.16. Zuglói Városgazda válasza: "Köszönjük a bejelentését, de legyen szíves a Polgármesteri Hivatal Főmérnökség osztályát megkeresni, mert ez közműves munka után elmaradt helyreállitás." --- Az Ilka utca 56 előtt kb 3 méteren nem állították helyre a járda burkolatát közműjavítás után. Szeretném kérni az aszfaltréteg pótlását."-ra.

 • g g megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XIV. kerület Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt."-ról "XIV. kerület Zugló Önkormányzata"-ra.

 • XIV. kerület Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt. válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  Köszönjük a bejelentését, de legyen szíves a Polgármesteri Hivatal Főmérnökség osztályát megkeresni, mert ez közműves munka után elmaradt helyreállitás.

  Üdvözlettel:

  Kovács Balá
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

 • Járókelő Zsófi elküldte az ügyet az illetékesnek: XIV. kerület Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt.

 • Kelemen Gábor bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére