Megoldásra vár

Illegál járdán parkolás

FRISSÍTÉS 2021. 04. 26.
BUDAPEST KÖZÚT Zrt. válasza:

A jelzett csomópontban mind a Tél utcán, mind a Pozsonyi úton megállási tilalom hatályos. A járdán a KRESZ 40.§ alapján a járdán - részben vagy teljes terjedelemben - csak akkor szabad megállni, ha azt jelzőtábla vagy útburkolati jel megengedi. Mivel itt sem jelzőtábla, sem burkolati jel nem engedi meg a járdán való várakozást, ezért az ott várakozó járművek szabálytalanok. A szabálytalan járművekkel kapcsolatosan Társaságunk intézkedni nem tud, velük szemben eljárni a közterület-felügyelet, vagy a rendőrség tud. Véleményünk szerint a forgalmi rend egyértelmű, így módosítására szükség nincs.

----------------------

A Tél utca-Pozsonyi u sarkánál a Kassai u 8 vonalában rendszeresen felallnak a jardara. A jarda a nehéz autok sulya alatt megrepezdezett.
Hianyoznak pollerek

Probléma helyszíne
Budapest IV. kerület, Újpest, Kassai u. 10

Hozzászólások

 • Ghira Zsófia megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Újpest Önkormányzati Rendészet hozzászólt a bejelentéshez.

  Tisztelt Bejelentő!

  Köszönjük jobbító szándékú bejelentését. A Rendészeti Osztály járőrei ellenőrizni fogják a parkolási szabályok betartását a bejelentésében szereplő helyszínen és szükség esetén me...
 • Gál Miklós elküldte az ügyet az illetékesnek: IV. kerület Újpesti Önkormányzati Rendészet

 • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés leírását "A Tél utca-Pozsonyi u sarkánál a Kassai u 8 vonalában rendszeresen felallnak a jardara. A jarda a nehéz autok sulya alatt megrepezdezett. Hianyoznak pollerek"-ról "FRISSÍTÉS 2021. 04. 26. BUDAPEST KÖZÚT Zrt. válasza: A jelzett csomópontban mind a Tél utcán, mind a Pozsonyi úton megállási tilalom hatályos. A járdán a KRESZ 40.§ alapján a járdán - részben vagy teljes terjedelemben - csak akkor szabad megállni, ha azt jelzőtábla vagy útburkolati jel megengedi. Mivel itt sem jelzőtábla, sem burkolati jel nem engedi meg a járdán való várakozást, ezért az ott várakozó járművek szabálytalanok. A szabálytalan járművekkel kapcsolatosan Társaságunk intézkedni nem tud, velük szemben eljárni a közterület-felügyelet, vagy a rendőrség tud. Véleményünk szerint a forgalmi rend egyértelmű, így módosítására szükség nincs. ---------------------- A Tél utca-Pozsonyi u sarkánál a Kassai u 8 vonalában rendszeresen felallnak a jardara. A jarda a nehéz autok sulya alatt megrepezdezett. Hianyoznak pollerek"-ra.

 • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Közút"-ról "IV. kerület Újpesti Önkormányzati Rendészet"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  A Társaságunk részére megküldött elektronikus bejelentésére – melyben a IV. kerület Tél utca – Kassai utca csomópontjában a járdán várakozó járművekkel kapcsolatosan kért intézked
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

 • Dr Kardos Angelika elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Péter Mészáros bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére