Megoldott

Aránytalanul rövid zöld a piroshoz képest

Aránytalanul rövid zöld a piroshoz képest az Árpád út átkelésére

Tisztelt Járókelő csapata! Az Újpest Városkapu metrómegállótól kijövet az Árpád úton történő gyalogosátkelésre 15 másodperc lehetőség van, ami ennél az 5 sávos útszélességnél épp hogy lehetséges. Ha viszont valaki ezt lekési, akkor 1 perc 15 másodpercig malmozhat, ami szerintem enyhén sok. Kérem továbbítsátok az illetékes felé, hogy ezt az arányt valahogy kicsit kedvezőbben hangolják össze. Köszönöm!

Probléma helyszíne
Budapest IV. kerület, Újpest, Árpád út 28

Hozzászólások

 • Mészáros Lajos hozzászólt a bejelentéshez.

  Sziasztok! Köszönöm szépen a választ, de szerintem mivel itt nem történt módosítás és nincs is tervezve, ezért ez inkább "wontfix", mint "megoldott".

  A közút illetékese jól kifejtette, hogy hogyan id
  ...
 • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés leírását "Tisztelt Járókelő csapata! Az Újpest Városkapu metrómegállótól kijövet az Árpád úton történő gyalogosátkelésre 15 másodperc lehetőség van, ami ennél az 5 sávos útszélességnél épp hogy lehetséges. Ha viszont valaki ezt lekési, akkor 1 perc 15 másodpercig malmozhat, ami szerintem enyhén sok. Kérem továbbítsátok az illetékes felé, hogy ezt az arányt valahogy kicsit kedvezőbben hangolják össze. Köszönöm!"-ról "Aránytalanul rövid zöld a piroshoz képest az Árpád út átkelésére Tisztelt Járókelő csapata! Az Újpest Városkapu metrómegállótól kijövet az Árpád úton történő gyalogosátkelésre 15 másodperc lehetőség van, ami ennél az 5 sávos útszélességnél épp hogy lehetséges. Ha viszont valaki ezt lekési, akkor 1 perc 15 másodpercig malmozhat, ami szerintem enyhén sok. Kérem továbbítsátok az illetékes felé, hogy ezt az arányt valahogy kicsit kedvezőbben hangolják össze. Köszönöm!"-ra.

 • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés nevét "Aránytalanul rövid zöld a piroshoz képest az Árpád út átkelésére"-ról "Aránytalanul rövid zöld a piroshoz képest"-ra.

 • Gál Miklós lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  Társaságunk részére megküldött elektronikus bejelentésére – melyben a IV. kerület Árpád út – Temesvári utca – Berzeviczy Gergely utca csomópontban működő kijelölt gyalogos-átkelőh
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

 • W Kriszta elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Mészáros Lajos bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére