Megoldott

buszmegálló és közvetlen zöldfelületek NAGYON szemetesek

A Váci úti Tesco parkoló széle, a buszmegálló és a közvetlen zöldfelületek NAGYON szemetesek

Ez egy nagyon régóta fennálló probléma, szemmel láthatóan nem nagyon törik magukat a tartós megoldás miatt. A parkoló szélein lévő kocsibeállók illetve a zöldfelületek állandóan szemetesek, több olyan is szerepel a képeken, ami már legalább egy-két éve így néz ki. A zöldfelületet időnként letakarítják (negyedévente-félévente), de ez nagyon kevés. A Tesco ingyenes buszjárat megállójában lomokat raktak le, folyamatosan romlik a helyzet. A két irodaház közti park is rettenetes, a gyalogosokra nézve balesetveszélyes állapotban van az üvegszilánkok és egyéb szemét miatt. Az összetört padokat el kellene szállítani és vandálbiztossá tenni (vagy teljesen megszüntetni). Az irodaházak recepciója szerint a probléma ismert és hamarosan megoldás lesz - ezt fél éve mondták. Megoldás azóta sincs, sajnos szemmel láthatóan a felelősöket nem érdekli igazán, hogy ilyen a környék.

Probléma helyszíne
Budapest XIII. kerület, Váci út 191

Hozzászólások

  • Gál Miklós lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés leírását "Ez egy nagyon régóta fennálló probléma, szemmel láthatóan nem nagyon törik magukat a tartós megoldás miatt. A parkoló szélein lévő kocsibeállók illetve a zöldfelületek állandóan szemetesek, több olyan is szerepel a képeken, ami már legalább egy-két éve így néz ki. A zöldfelületet időnként letakarítják (negyed...

  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés nevét "A Váci úti Tesco parkoló széle, a buszmegálló és a közvetlen zöldfelületek NAGYON szemetesek"-ról "buszmegálló és közvetlen zöldfelületek NAGYON szemetesek"-ra.

  • XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt. válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    Bejelenése alapján megvizsgáltuk a helyszínt. Az illegális hulladék elszállításra került a területről. A jelzett területek magántulajdonban álló területek, felkértük a XIII. Kerül
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    A hétvégén a kis park már tiszta volt, rendbetették. Sajnos a parkoló körüli többi rész és a buszmegálló még ugyanolyan koszos, lomos.
  • Garami Marika elküldte az ügyet az illetékesnek: XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt. - Környezetgazdálkodási Ágazat

  • Garami Marika megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt. - Környezetgazdálkodási Ágazat"-ra.

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    További képek
  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére