Megoldásra vár

Óriásplakát papírok a természetvédelmi területen

FRISSÍTÉS 2021.04.19.:

A bejelentésben megjelölt terület a 076518/6-os HRSZ-ú földrészlet.

-----

A Vörösmarty Mezőgazdasági Szövetkezet válasza:
"Jelen pillanatban nincs szerződésünk plakátok elhelyezésére az újpesti Homoktövis területén. A jogváltozás miatt pontosítani kell a terület tulajdonosi pozícióját, ezért abban kérjük szíves segítségüket és tájékoztatásukat, hogy a bejelentésre irányuló terület milyen helyrajzi számon szerepel."

-----

FRISSÍTÉS 2021.03.25.:

A Pilisi Parkerdő válasza:
"A jelölt helyszín nem tartozik a Pilisi Parkerdő Zrt. vagyonkezelésébe, így illetőség híján intézkedni nem tudunk. Megértését köszönjük."

-----

FRISSÍTÉS 2021.03.24.:

A FÖRI válasza:
"A Rendészeti Igazgatóság Természetvédelmi Őrszolgálata rendszeresen ellenőrzi a fenti
helyszínt és minden esetben, amikor a bejelentésben szereplő problémát tapasztalja tájékoztatja a területen illetékességgel rendelkező Pilisi Parkerdő Zrt.-t, valamint figyelmeztetésben részesíti a plakátokat elhelyezőket.
Fentiekre tekintettel a bejelentést, a szükséges intézkedések megtétele céljából - jelen levelemmel egyidejűleg - továbbítottam a Pilisi Parkerdő Zrt. részére (informacio@pprt.hu)."

-----

Óriásplakát papírok és műgyanta borítók a természetvédelmi területen

Óriásplakát papírok és műgyanta borítóelemek kupaca az óriásplakát alatt a homoktövis természetvédelmi területen.
Kérem szíves összeszedéssét, elvitelét, máskor-nem-lerakását.

Probléma helyszíne
Budapest IV. kerület, Újpest, 90007

Hozzászólások

 • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS 2021.04.19.: A bejelentésben megjelölt terület a 076518/6-os HRSZ-ú földrészlet. ----- A Vörösmarty Mezőgazdasági Szövetkezet válasza: "Jelen pillanatban nincs szerződésünk plakátok elhelyezésére az újpesti Homoktövis területén. A jogváltozás miatt pontosítani kell a terület tulajdonosi pozícióját, ezért abban kérjük szíves segítségüket és tájékoztatásukat, hogy a bejelentésre irányuló terület milyen helyrajzi számon szerepel." ----- FRISSÍTÉS 2021.03.25.: A Pilisi Parkerdő válasza: "A jelölt helyszín nem tartozik a Pilisi Parkerdő Zrt. vagyonkezelésébe, így illetőség híján intézkedni nem tudunk. Megértését köszönjük." ----- FRISSÍTÉS 2021.03.24.: A FÖRI válasza: "A Rendészeti Igazgatóság Természetvédelmi Őrszolgálata rendszeresen ellenőrzi a fenti helyszínt és minden esetben, amikor a bejelentésben szereplő problémát tapasztalja tájékoztatja a területen illetékességgel rendelkező Pilisi Parkerdő Zrt.-t, valamint figyelmeztetésben részesíti a plakátokat elhelyezőket. Fentiekre tekintettel a bejelentést, a szükséges intézkedések megtétele céljából - jelen levelemmel egyidejűleg - továbbítottam a Pilisi Parkerdő Zrt. részére (informacio@pprt.hu)." ----- Óriásplakát papírok és műgyanta borítóelemek kupaca az óriásplakát alatt a homoktövis természetvédelmi területen. Kérem szíves összeszedéssét, elvitelét, máskor-nem-lerakását."-ról "FRISSÍTÉS 2021.04.19.: A bejelentésben megjelölt terület a 076518/6-os HRSZ-ú földrészlet. ----- A Vörösmarty Mezőgazdasági Szövetkezet válasza: "Jelen pillanatban nincs szerződésünk plakátok elhelyezésére az újpesti Homoktövis területén. A jogváltozás miatt pontosítani kell a terület tulajdonosi pozícióját, ezért abban kérjük szíves segítségüket és tájékoztatásukat, hogy a bejelentésre irányuló terület milyen helyrajzi számon szerepel." ----- FRISSÍTÉS 2021.03.25.: A Pilisi Parkerdő válasza: "A jelölt helyszín nem tartozik a Pilisi Parkerdő Zrt. vagyonkezelésébe, így illetőség híján intézkedni nem tudunk. Megértését köszönjük." ----- FRISSÍTÉS 2021.03.24.: A FÖRI válasza: "A Rendészeti Igazgatóság Természetvédelmi Őrszolgálata rendszeresen ellenőrzi a fenti helyszínt és minden esetben, amikor a bejelentésben szereplő problémát tapasztalja tájékoztatja a területen illetékességgel rendelkező Pilisi Parkerdő Zrt.-t, valamint figyelmeztetésben részesíti a plakátokat elhelyezőket. Fentiekre tekintettel a bejelentést, a szükséges intézkedések megtétele céljából - jelen levelemmel egyidejűleg - továbbítottam a Pilisi Parkerdő Zrt. részére (informacio@pprt.hu)." ----- Óriásplakát papírok és műgyanta borítók a természetvédelmi területen Óriásplakát papírok és műgyanta borítóelemek kupaca az óriásplakát alatt a homoktövis természetvédelmi területen. Kérem szíves összeszedéssét, elvitelét, máskor-nem-lerakását."-ra.

 • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés nevét "Óriásplakát papírok és műgyanta borítók a természetvédelmi területen"-ról "Óriásplakát papírok a természetvédelmi területen"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  JAROKELO-BUDAPEST-00079979

  Tisztelt Járókelő.hu!

  Megkeresésükről tájékoztattuk a Pont Reklám Kft (1026 Budapest, Gárdonyi
  Géza u. 12.) ügyvezető igazgatóját és felkértük, hogy intézkedjen a
  hulladé...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Rózsa Géza hozzászólt a bejelentéshez.

  Sajnos nem találok olyan forrást, amiből meg tudnám mondani a helyrajzi számot. Tud valaki segíteni ebben?

  Itt van a mellékelt két képen pontosan a konkrét hirdetőtábla... és körülötte (a szélirányna
  ...
 • Járókelő Ügykezelő elküldte az ügyet az illetékesnek: Egyéb szervezet

 • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS 2021.03.25.: A Pilisi Parkerdő válasza: "A jelölt helyszín nem tartozik a Pilisi Parkerdő Zrt. vagyonkezelésébe, így illetőség híján intézkedni nem tudunk. Megértését köszönjük." ----- FRISSÍTÉS 2021.03.24.: A FÖRI válasza: "A Rendészeti Igazgatóság Természetvédelmi Őrszolgálata rendszeresen ellenőrzi a fenti helyszínt és minden esetben, amikor a bejelentésben szereplő problémát tapasztalja tájékoztatja a területen illetékességgel rendelkező Pilisi Parkerdő Zrt.-t, valamint figyelmeztetésben részesíti a plakátokat elhelyezőket. Fentiekre tekintettel a bejelentést, a szükséges intézkedések megtétele céljából - jelen levelemmel egyidejűleg - továbbítottam a Pilisi Parkerdő Zrt. részére (informacio@pprt.hu)." ----- Óriásplakát papírok és műgyanta borítóelemek kupaca az óriásplakát alatt a homoktövis természetvédelmi területen. Kérem szíves összeszedéssét, elvitelét, máskor-nem-lerakását."-ról "FRISSÍTÉS 2021.04.19.: A bejelentésben megjelölt terület a 076518/6-os HRSZ-ú földrészlet. ----- A Vörösmarty Mezőgazdasági Szövetkezet válasza: "Jelen pillanatban nincs szerződésünk plakátok elhelyezésére az újpesti Homoktövis területén. A jogváltozás miatt pontosítani kell a terület tulajdonosi pozícióját, ezért abban kérjük szíves segítségüket és tájékoztatásukat, hogy a bejelentésre irányuló terület milyen helyrajzi számon szerepel." ----- FRISSÍTÉS 2021.03.25.: A Pilisi Parkerdő válasza: "A jelölt helyszín nem tartozik a Pilisi Parkerdő Zrt. vagyonkezelésébe, így illetőség híján intézkedni nem tudunk. Megértését köszönjük." ----- FRISSÍTÉS 2021.03.24.: A FÖRI válasza: "A Rendészeti Igazgatóság Természetvédelmi Őrszolgálata rendszeresen ellenőrzi a fenti helyszínt és minden esetben, amikor a bejelentésben szereplő problémát tapasztalja tájékoztatja a területen illetékességgel rendelkező Pilisi Parkerdő Zrt.-t, valamint figyelmeztetésben részesíti a plakátokat elhelyezőket. Fentiekre tekintettel a bejelentést, a szükséges intézkedések megtétele céljából - jelen levelemmel egyidejűleg - továbbítottam a Pilisi Parkerdő Zrt. részére (informacio@pprt.hu)." ----- Óriásplakát papírok és műgyanta borítóelemek kupaca az óriásplakát alatt a homoktövis természetvédelmi területen. Kérem szíves összeszedéssét, elvitelét, máskor-nem-lerakását."-ra.

 • Egyéb szervezet válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Járókelő.hu!

  Köszönettel vettük „Óriásplakát papírok és műgyanta borítók a természetvédelmi területen” tárgyban írt megkeresésüket.

  Jelen pillanatban nincs szerződésünk plakátok elhelyezésé...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

 • g g megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • FÖRI Fővárosi Önkormányzati Rendészet válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Sági Katalin hozzászólt a bejelentéshez.

  Elküldve a Vörösmarty Mezőgazdasági Termelő Szövetkezet részére, vmszov2@vmfot.hu e-mail címre
  Üdv, admin
 • Sági Katalin elküldte az ügyet az illetékesnek: Egyéb szervezet

 • Sági Katalin megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Főváros Önkormányzata"-ról "Egyéb szervezet"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bardócz Csaba Úr!

  A JAROKELO-BUDAPEST-00079979 -es azonosítóval rendelkező bejelentésüket
  felülvizsgáltuk.

  A megadott helyszín (Budapest, 90007, 1044) tulajdoni lapját lekértük,
  amelyet mel
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

 • Járókelő Ügykezelő elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Főváros Önkormányzata

 • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés illetékesét "FÖRI Fővárosi Önkormányzati Rendészet"-ról "Budapest Főváros Önkormányzata"-ra.

 • Járókelő Ügykezelő elküldte az ügyet az illetékesnek: FÖRI Fővárosi Önkormányzati Rendészet

 • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés leírását "Óriásplakát papírok és műgyanta borítóelemek kupaca az óriásplakát alatt a homoktövis természetvédelmi területen. Kérem szíves összeszedéssét, elvitelét, máskor-nem-lerakását."-ról "FRISSÍTÉS 2021.03.25.: A Pilisi Parkerdő válasza: "A jelölt helyszín nem tartozik a Pilisi Parkerdő Zrt. vagyonkezelésébe, így illetőség híján intézkedni nem tudunk. Megértését köszönjük." ----- FRISSÍTÉS 2021.03.24.: A FÖRI válasza: "A Rendészeti Igazgatóság Természetvédelmi Őrszolgálata rendszeresen ellenőrzi a fenti helyszínt és minden esetben, amikor a bejelentésben szereplő problémát tapasztalja tájékoztatja a területen illetékességgel rendelkező Pilisi Parkerdő Zrt.-t, valamint figyelmeztetésben részesíti a plakátokat elhelyezőket. Fentiekre tekintettel a bejelentést, a szükséges intézkedések megtétele céljából - jelen levelemmel egyidejűleg - továbbítottam a Pilisi Parkerdő Zrt. részére (informacio@pprt.hu)." ----- Óriásplakát papírok és műgyanta borítóelemek kupaca az óriásplakát alatt a homoktövis természetvédelmi területen. Kérem szíves összeszedéssét, elvitelét, máskor-nem-lerakását."-ra.

 • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Pilisi Parkerdő Zrt."-ról "FÖRI Fővárosi Önkormányzati Rendészet"-ra.

 • Rózsa Géza hozzászólt a bejelentéshez.

  Nos, akkor tehát mégsem érdekes senkinek a szigorúan védett természetvédelmi területen szélfújta soktízkilónyi papírhulladék és műanyagszemét. Ennyi?
 • Pilisi Parkerdő Zrt. válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  A jelölt helyszín nem tartozik a Pilisi Parkerdő Zrt. vagyonkezelésébe, így illetőség híján intézkedni nem tudunk. Megértését köszönjük.

  [cid:image001.png@01D72153.EE4ACA40]Üdvöz
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

 • Garami Mária elküldte az ügyet az illetékesnek: Pilisi Parkerdő Zrt.

 • Garami Mária megváltoztatta a bejelentés illetékesét "FÖRI Fővárosi Önkormányzati Rendészet"-ról "Pilisi Parkerdő Zrt."-ra.

 • FÖRI Fővárosi Önkormányzati Rendészet válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Az illetékes válasza a csatolmányban olvasható:
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Garami Mária elküldte az ügyet az illetékesnek: FÖRI Fővárosi Önkormányzati Rendészet

 • Garami Mária megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "FÖRI Fővárosi Önkormányzati Rendészet"-ra.

 • Rózsa Géza bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére