Megoldatlan

Széttört virágládák a járdán

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS 2021.04.13.

Kedves Karácsonyi Magdolna,
A műkőedények jelenleg azért vannak ilyen állapotban, mert azt az árúszállítást végző autók, teherautók, stb. (tehát nem az itt lakó emberek) ide-oda pakolják, lökdösik, hogy fel tudjanak állni a járdára. A lakók pénzén felújított műkőedényekkel ugyanez történne a jövőben.
Ezért az itt lakók továbbra is azt kérik, tegyen ki az önkormányzat lebetonozott oszlopokat a szabálytalan parkolások megakadályozására!
(A Pannónia utcai oldalon már vannak ilyen oszlopok a járdán.) Csak ebben az esetben lesz értelme a háznak rendbehozatni a virágládákat.

-------------
FRISSÍTÉS 2021.04.12.
XIII. kerület válasza:

A Pannónia u 62 számú épület Thurzó utcai oldalán kihelyezett műkő edények a társasház telkén, illetve telekhatárán állnak. Azokat és az azokban lévő növényzetet korábban a társasház helyezte ki és gondozza. A műkőedények kihelyezésének oka a felparkolás megakadályozása. Az edények elszállítását a társasház teheti meg, elszállításukkal azonban fennáll a veszélye annak, hogy a házfalig parkolnak majd a gépkocsik.
A kihelyezett edények állagáról tájékoztattuk a Társasház közös képviseletét és kértük, hogy gondoskodjanak azok rendbetartásáról.

------

A 13. kerúlet Pannónia utca 64, 62/ és 62/b előtti járdaszakaszon a parkolást akadályozandó anno virágládákat helyeztek ki. Ezek a betonládák jelenleg borzalmas állapotban vannak. A szabálytalanul ide-oda tologatott, emelgetett virágládák lábai kiörtek, oldali letörtek, a föld kifordul belőlük, ronda, igénytelen látványt nyújtanak, már csak a kutyák intézik rajtuk a dolgukat! Szeretnék kérni a cseréjüket, felújitásukat,ill. más megoldást arra, hogy ne a ládákat rakják odébb az ide érkező áruszállitók, (a közeli görög étterem szállítói) tegyen ki az önkormányzat pl elmozdithatatlan oszlopokat helyettük.

Probléma helyszíne
Budapest XIII. kerület, Pannónia u. 62

Hozzászólások

 • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

 • Pakot Reni elküldte az ügyet az illetékesnek: XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt.

 • Pakot Reni megváltoztatta a bejelentés leírását "A 13. kerúlet Pannónia utca 64, 62/ és 62/b előtti járdaszakaszon a parkolást akadályozandó anno virágládákat helyeztek ki. Ezek a betonládák jelenleg borzalmas állapotban vannak. A szabálytalanul ide-oda tologatott, emelgetett virágládák lábai kiörtek, oldali letörtek, a föld kifordul belőlük, ronda, igénytelen látványt nyújtanak, már csak a kutyák intézik rajtuk a dolgukat! Szeretnék kérni a cseréjüket, felújitásukat,ill. más megoldást arra, hogy ne a ládákat rakják odébb az ide érkező áruszállitók, (a közeli görög étterem szállítói) tegyen ki az önkormányzat pl elmozdithatatlan oszlopokat helyettük."-ról "FRISSÍTÉS 2021.04.13. Kedves Karácsonyi Magdolna, A műkőedények jelenleg azért vannak ilyen állapotban, mert azt az árúszállítást végző autók, teherautók, stb. (tehát nem az itt lakó emberek) ide-oda pakolják, lökdösik, hogy fel tudjanak állni a járdára. A lakók pénzén felújított műkőedényekkel ugyanez történne a jövőben. Ezért az itt lakók továbbra is azt kérik, tegyen ki az önkormányzat lebetonozott oszlopokat a szabálytalan parkolások megakadályozására! (A Pannónia utcai oldalon már vannak ilyen oszlopok a járdán.) Csak ebben az esetben lesz értelme a háznak rendbehozatni a virágládákat. ------------- FRISSÍTÉS 2021.04.12. XIII. kerület válasza: A Pannónia u 62 számú épület Thurzó utcai oldalán kihelyezett műkő edények a társasház telkén, illetve telekhatárán állnak. Azokat és az azokban lévő növényzetet korábban a társasház helyezte ki és gondozza. A műkőedények kihelyezésének oka a felparkolás megakadályozása. Az edények elszállítását a társasház teheti meg, elszállításukkal azonban fennáll a veszélye annak, hogy a házfalig parkolnak majd a gépkocsik. A kihelyezett edények állagáról tájékoztattuk a Társasház közös képviseletét és kértük, hogy gondoskodjanak azok rendbetartásáról. ------ A 13. kerúlet Pannónia utca 64, 62/ és 62/b előtti járdaszakaszon a parkolást akadályozandó anno virágládákat helyeztek ki. Ezek a betonládák jelenleg borzalmas állapotban vannak. A szabálytalanul ide-oda tologatott, emelgetett virágládák lábai kiörtek, oldali letörtek, a föld kifordul belőlük, ronda, igénytelen látványt nyújtanak, már csak a kutyák intézik rajtuk a dolgukat! Szeretnék kérni a cseréjüket, felújitásukat,ill. más megoldást arra, hogy ne a ládákat rakják odébb az ide érkező áruszállitók, (a közeli görög étterem szállítói) tegyen ki az önkormányzat pl elmozdithatatlan oszlopokat helyettük."-ra.

 • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  Kedves Karácsonyi Magdolna,
  A műkőedények jelenleg azért vannak ilyen állapotban, mert azt az árúszállítást végző autók, teherautók, stb. (tehát nem az itt lakó emberek) ide-oda pakolják, lökdösik, ho
  ...
 • Garami Mária megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt. válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt CÍM!

  Javaslatára az alábbi tájékoztatást adom: A Pannónia u 62 számú épület Thurzó utcai oldalán kihelyezett műkő edények a társasház telkén, illetve telekhatárán állnak. Azokat és az azokba
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

 • Járókelő Herta elküldte az ügyet az illetékesnek: XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt.

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

 • Válaszra vár
  0
  Válaszra vár
  0

  kidöntött poller

  Beküldés ideje:
  Beküldte: Anonim Járókelő
  Illetékes: XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt.
  Garam utca (XIII. kerület)
 • Megoldott
  1
  Megoldott
  1

  Beszakadt térkőburkolat a járdán

  Beküldés ideje:
  Beküldte: Anonim Járókelő
  Illetékes: XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt.
  Frangepán utca (XIII. kerület)
 • Megoldott
  1
  Megoldott
  1

  Leszakadt faág a járdán

  Beküldés ideje:
  Beküldte: Anonim Járókelő
  Illetékes: XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt.
  Garam utca (XIII. kerület)
  Vissza az oldal tetejére