Megoldásra vár

Hiányzó sebességkorlátozó táblák

Hiányzó sebességkorlátozó táblák a Testvérhegyi úton és a Domoszló útján.
Az elmúlt évek során eltünedeztek (vagy benőtte a növényzet) a 30-as sebességkorlátozó táblák egy része a Testvérhegyi útról és a Domoszló útjáról is. Járda továbbra sincs viszont a környékbeli ingatlanberuházások hatására jelentősen megnőtt az átmenő gépjárműforgalom a fenti utakon. Néhány egyenrangú kereszteződés tábla is el kellene a környékre. Remélem mihamarabb megoldást találnak az illetékesek a problémára.

Probléma helyszíne
Budapest III. kerület, Óbuda-Békásmegyer, Testvérhegyi út 43

Hozzászólások

 • Sz-S Noémi megváltoztatta a bejelentés leírását "Az elmúlt évek során eltünedeztek (vagy benőtte a növényzet) a 30-as sebességkorlátozó táblák egy része a Testvérhegyi útról és a Domoszló útjáról is. Járda továbbra sincs viszont a környékbeli ingatlanberuházások hatására jelentősen megnőtt az átmenő gépjárműforgalom a fenti utakon. Néhány egyenrangú kereszteződés tábla is el kellene a környékre. Remélem mihamarabb megoldást találnak az illetékesek a problémára."-ról "Hiányzó sebességkorlátozó táblák a Testvérhegyi úton és a Domoszló útján. Az elmúlt évek során eltünedeztek (vagy benőtte a növényzet) a 30-as sebességkorlátozó táblák egy része a Testvérhegyi útról és a Domoszló útjáról is. Járda továbbra sincs viszont a környékbeli ingatlanberuházások hatására jelentősen megnőtt az átmenő gépjárműforgalom a fenti utakon. Néhány egyenrangú kereszteződés tábla is el kellene a környékre. Remélem mihamarabb megoldást találnak az illetékesek a problémára."-ra.

 • Sz-S Noémi megváltoztatta a bejelentés nevét "Hiányzó sebességkorlátozó táblák a Testvérhegyi útonés a Domoszló útján."-ról "Hiányzó sebességkorlátozó táblák"-ra.

 • g g megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Bukta Dave hozzászólt a bejelentéshez.

  Aki ezt a sablon választ írta nincs tisztában a valós problémával. A 30-as táblákból hiányzik pár darab, nem lettek hivatalosan elbontva, nincs tudomásom mostanában egyenrangúvá alakított kereszt...
 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Adminisztrátor!

  A 79462-es számú bejelentésre a következő választ adjuk:

  A III. kerületi Óbuda-Békásmegyer Városfejlesztő Nonprofit Kft. az elmúlt években elkezdte a teljes térség forgalomc
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

 • Pál András elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

Hasonló bejelentések

 • Válaszra vár
  0
  Válaszra vár
  0

  1/2 zebra

  Beküldés ideje:
  Szentendrei út (III. kerület, Óbuda-Békásmegyer)
 • Megoldott
  1
  Megoldott
  1

  Jelzőtábla

  Beküldés ideje:
  Beküldte: Anonim Járókelő
  Szentendrei út (III. kerület, Óbuda-Békásmegyer)
  Vissza az oldal tetejére