Válaszra vár

Gyerekfej méretű kövek hullanak a járdára Budaörsi út

FRISSÍTÉS: 2021.03.17.
XI. ker. önkormányzati válasz: illetékességből átadva BFHK részére.

-----------------------
A 1118 Budapest, Budaörsi út 107-111. előtt lévő magas kőfalról leesett egy gyerekfej méretű kő a járdára, a 109/B házszám előtt. Rendszeresen erre járok a kislányommal, akit babakocsival tolok és általában szeretek a fal mentén menni, hogy a 70-el haladó autósoktól minél távolabb legyek. Nagyon aggaszt a dolog, szerintem életveszélyes állapotban van így a kőfal, ezért szeretném kérni, hogy a fal karbantartójához minél hamarabb jusson el a kérés. A bejelentésem elküldtem a katasztrófavédelem ügyfélszolgálatának is.

Probléma helyszíne
Budapest XI. kerület, Újbuda, Budaörsi út 109b

Hozzászólások

 • Németh Gábor hozzászólt a bejelentéshez.

  Semmi változás nem történt. Már rég el kellett volna keríteniük a támfalat a gyalogosforgalom elől az ingatlantulajdonosoknak és figyelmeztetőt táblát kellett volna kirakniuk!
 • Garami Mária megváltoztatta a bejelentés leírását "A 1118 Budapest, Budaörsi út 107-111. előtt lévő magas kőfalról leesett egy gyerekfej méretű kő a járdára, a 109/B házszám előtt. Rendszeresen erre járok a kislányommal, akit babakocsival tolok és általában szeretek a fal mentén menni, hogy a 70-el haladó autósoktól minél távolabb legyek. Nagyon aggaszt a dolog, szerintem életveszélyes állapotban van így a kőfal, ezért szeretném kérni, hogy a fal karbantartójához minél hamarabb jusson el a kérés. A bejelentésem elküldtem a katasztrófavédelem ügyfélszolgálatának is."-ról "FRISSÍTÉS: 2021.03.17. XI. ker. önkormányzati válasz: illetékességből átadva BFHK részére. ----------------------- A 1118 Budapest, Budaörsi út 107-111. előtt lévő magas kőfalról leesett egy gyerekfej méretű kő a járdára, a 109/B házszám előtt. Rendszeresen erre járok a kislányommal, akit babakocsival tolok és általában szeretek a fal mentén menni, hogy a 70-el haladó autósoktól minél távolabb legyek. Nagyon aggaszt a dolog, szerintem életveszélyes állapotban van így a kőfal, ezért szeretném kérni, hogy a fal karbantartójához minél hamarabb jusson el a kérés. A bejelentésem elküldtem a katasztrófavédelem ügyfélszolgálatának is."-ra.

 • Garami Mária elküldte az ügyet az illetékesnek: BFKH I. Kerületi Hivatal Építésügyi és Örökségvédelmi Osztály

 • Garami Mária megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XI. kerület"-ról "BFKH I. Kerületi Hivatal Építésügyi és Örökségvédelmi Osztály"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

 • Németh Gábor hozzászólt a bejelentéshez.

  Egy nagyobb kő is a járdán van, azt feltételezem, azok távolították el a falról, akik a csíkos szalagot kihúzták. Ez így már elég figyelemkeltő, remélem, a többi kő nem fog lepotyogni.
 • Németh Gábor hozzászólt a bejelentéshez.

  A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság továbbította a levelem a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóságra.
 • W Kriszta elküldte az ügyet az illetékesnek: XI. kerület

 • Németh Gábor bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére