Megoldásra vár

kerékpáros nyomógombok fél éve rosszak

FRISSÍTÉS 2021.03.05.

Bejelentő hozzászólása:
"Válaszát értem és köszönöm, de erről senki sem fog tudni. Nincs semmilyen visszajelzés a felhasználó felé, ami a nyomógomb rendellenes működését jelenti számukra, tehát hibásnak tekintik. Hozzáteszem, természetesen az is, rossz! Kérem, vegyék figyelembe, hogy a nyomógomb használói joggal várják a fény visszajelzést, ahogy azt eddig megszokhatták. Kérem, javítsák meg. Ez a fajta hozzáállás illetve válasz magyarázatot ad a városszerte tapasztalható egyre nagyobb számú hibajelenségre. Miért hagyják tudatosan hibásan ezeket a szerkezeteket?"

---

A Margit híd budai oldalán a kerékpáros nyomógombok nem működnek. Fél éve rosszak.
Több más helyszínen is ugyanez a helyzet. Ezek a sárga strapabíró és egyébként remek szerkezetek sorra működésképtelenek, ráadásul nagyobb kereszteződésekben sem cserélik és nem is javítják meg ezeket. Mi ennek az oka ezen a helyszínen és ez miért lett egyre általánosabb?

Probléma helyszíne
Budapest II. kerület, Margit híd

Hozzászólások

 • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  A hibás visszajelző fénnyel rendelkező eszközök cseréjét megrendeltük.

  Tisztelettel,

  BUDAPEST KÖZÚT Zrt.
  Forgalomtechnikai Igazgatóság

  e-mail: budapestkozut@budapestkozut.hu We...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

 • g g elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • g g megváltoztatta a bejelentés leírását "A Margit híd budai oldalán a kerékpáros nyomógombok nem működnek. Fél éve rosszak. Több más helyszínen is ugyanez a helyzet. Ezek a sárga strapabíró és egyébként remek szerkezetek sorra működésképtelenek, ráadásul nagyobb kereszteződésekben sem cserélik és nem is javítják meg ezeket. Mi ennek az oka ezen a helyszínen és ez miért lett egyre általánosabb?"-ról "FRISSÍTÉS 2021.03.05. Bejelentő hozzászólása: "Válaszát értem és köszönöm, de erről senki sem fog tudni. Nincs semmilyen visszajelzés a felhasználó felé, ami a nyomógomb rendellenes működését jelenti számukra, tehát hibásnak tekintik. Hozzáteszem, természetesen az is, rossz! Kérem, vegyék figyelembe, hogy a nyomógomb használói joggal várják a fény visszajelzést, ahogy azt eddig megszokhatták. Kérem, javítsák meg. Ez a fajta hozzáállás illetve válasz magyarázatot ad a városszerte tapasztalható egyre nagyobb számú hibajelenségre. Miért hagyják tudatosan hibásan ezeket a szerkezeteket?" --- A Margit híd budai oldalán a kerékpáros nyomógombok nem működnek. Fél éve rosszak. Több más helyszínen is ugyanez a helyzet. Ezek a sárga strapabíró és egyébként remek szerkezetek sorra működésképtelenek, ráadásul nagyobb kereszteződésekben sem cserélik és nem is javítják meg ezeket. Mi ennek az oka ezen a helyszínen és ez miért lett egyre általánosabb?"-ra.

 • Sleepy Claus hozzászólt a bejelentéshez.

  Válaszát értem és köszönöm, de erről senki sem fog tudni. Nincs semmilyen visszajelzés a felhasználó felé, ami a nyomógomb rendellenes működését jelenti számukra, tehát hibásnak tekintik. Hozzáteszem,...
 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  Köszönjük a II. Árpád fejedelem útja - Margit híd gyalogátkelő csomópontban észlelt, hibás nyomógombokkal kapcsolatos bejelentését.
  A nyomógombok nappali működtetését a napközbeni
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

 • Ügykezelő Anita elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Sleepy Claus bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére