Megoldatlan

Zsákutca tábla kihelyezése

FRISSÍTÉS 2021. 03. 22.
Megköszönve gyors válaszukat, jelzem, hogy az Önök által említett táblákról természetesen tudtok, hiszen napi 2-3x közlekedek én is erre.
Mindezek ellenére ismételten jelzem, hogy napjában többször jönnek autók, (ha jobb az idő napi 5-10), akik itt forgolódnak. Tehát az önök véleménye, miszerint "ezek a táblák egyértelműen jelzik" a zsákutcát, nem áll meg sok ember esetében, ezért is jeleztem itt.
Az autósok mellett jelentős sétáló is érkezik, akik szintén vagy nem látják az Orom utca lején lévő táblát vagy a másik irányból érkeznek, de végül hasonlóan járnak.
Amikor éppen a garázsnál vagyok tőlem szoktak útbaigazítást kérni, sőt néha rajtam kérik számon, hogy miért nem jelzi tábla a zsákutcát:)

----------------------

FRISSÍTÉS 2021. 03. 18.
Budapest Közút válasza:
A Sánc utca – Orom utca kereszteződésében az Orom utca elejére, illetve a hatásosabb figyelemfelhívás érdekében az Orom utcára vonatkozón a Sánc utca ezirányú szakaszának végére is ki van helyezve egy-egy „Zsákutca” jelzőtábla. Véleményünk szerint ezek a táblák egyértelműen jelzik, hogy az ezt követő szakaszon áthaladni nem lehetséges. Az említett táblákon túl a Sánc utca – Mihály utca kereszteződésében egy útbaigazító jelzőtábla is ki van helyezve, ami jelzi, hogy a Citadella megközelítése a Mihály utca felől lehetséges.
A fent leírtaknak megfelelően meglátásunk szerint új „Zsákutca” jelzőtábla kihelyezése az Orom utca – Szirom utca kereszteződésébe nem indokolt, Társaságunk új tábla kihelyezését nem tervezi.

----------------------

Az Orom utcából nyíló Szirom utca egy rövid, meredek zsákutca, amiről nem tájékoztatja tábla az erre közlekedőket. Mivel igen sokan próbálnak erre feljutni a Citadellához, ezért nagy sebességgel hajtanak felfelé, majd meglepve konstatálják, hogy nem tudnak tovább haladni. Ekkor mivel sűrűn teleparkolt az utca, hosszas forgolódás után ismét nagy sebességgel hajtanak vissza lefelé, a környező házak lakóit felesleges zajterhelésnek, az esetleg az utcára lelépő gyerekeket életveszélynek kitéve.
Kérjük egy zsákutca tábla kihelyezését.

Probléma helyszíne
Budapest I. kerület, Várkerület, Orom u. 20

Hozzászólások

  • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Gál Miklós elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés leírását "Az Orom utcából nyíló Szirom utca egy rövid, meredek zsákutca, amiről nem tájékoztatja tábla az erre közlekedőket. Mivel igen sokan próbálnak erre feljutni a Citadellához, ezért nagy sebességgel hajtanak felfelé, majd meglepve konstatálják, hogy nem tudnak tovább haladni. Ekkor mivel sűrűn teleparkolt az utca, hosszas f...

  • Bedo Balazs hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelt Budapest Közút Zrt.,

    Megköszönve gyors válaszukat, jelzem, hogy az Önök által említett táblákról természetesen tudtok, hiszen napi 2-3x közlekedek én is erre.
    Mindezek ellenére ismételten je
    ...
  • Járókelő Adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

    Az illetékes válasza alapján
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Adminisztrátor!

    A 79203-as számú megkeresésre Társaságunk az alábbi választ adja:

    Tisztelt Bejelentő!

    A Sánc utca – Orom utca kereszteződésében az Orom utca elejére, illetve a hatásosabb f
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • S Dominik elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Bedo Balazs bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére