Megoldott

Megálló vagy szemétgyűjtő állomás?

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS 2021.02.26.

FKF válasza:
Az FKF jelzi, hogy a közelben lévő dohányboltnak nincs szemeteskukája, ezért telítődik a megálló kukája ilyen gyorsan:
"Tájékoztatjuk, hogy munkatársaink az edényt kiürítették, környezetét rendbe tették. Az edény ürítése eddig heti három alkalommal történt, ezt a jövőben heti öt alkalomra növeljük remélve, hogy ezzel a lépéssel sikerül a problémát orvosolni. Az edények megállókból való leszerelését nem javasoljuk, mivel az a megállók állandó szennyeződéséhez vezetne.
Tájékoztatjuk továbbá, hogy közvetlenül a megállónál dohánybolt is működik, amelynek tudomásunk szerint - a köztisztasági rendelet ellenére - nincs kihelyezett hulladékgyűjtő edénye, így többek között az ott vásárolt termékek csomagolóanyagai miatt is telítődhet ilyen hamar a bejelentett edény. Ezen felül a képeken látható, hogy háztartásnál keletkezett kommunális hulladékot is zsákban az edény mellé helyeztek, ami illegális hulladékkihelyezésnek minősül. Mindezen hulladékok elszállítása jelentős többletköltséget jelent Társaságunknak és a városnak."

T FKF!

Jó lenne, ha a megállóhelyi oszlopokról elköltöztetnék a kukákat, mert emiatt pont a lényeg nem valósul meg, azaz tájékozódás a menetrendről. Rettentő bosszantó, hogy folyamatosan a teli, büdös kukákat kell szagolgatni. Úgy gondolom nem a megállóhelyi oszlop a legcélszerűbb arra, hogy ott ipari mennyiségű szemetet gyűjtsenek! Keressenek más helyeket, ahol nem ilyen közvetlen zavaró a kuka. Köszönöm!

Probléma helyszíne
Budapest XIV. kerület, Zugló, Vezér u. 148

Hozzászólások

  • Gál Miklós lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

    FKF Fővárosi Közterület-Fenntartó válasza alapján: "Az edény ürítése eddig heti három alkalommal történt, ezt a jövőben heti öt alkalomra növeljük remélve, hogy ezzel a lépéssel sikerül a problémát orvosolni…"
  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XIV. kerület Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt."-ról "BKM Budapesti Közművek FKF"-ra.

  • XIV. kerület Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt. válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    Nagyon szépen köszönjük a bejelentését, de legyen szíves az FKF ( Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt ) felkeresni, ugyanis jelen probléma nem a Zuglói Zrt. hatásköre alatt áll.

    Üd
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

  • XIV. kerület Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt. válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  • g g elküldte az ügyet az illetékesnek: XIV. kerület Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt.

  • g g megváltoztatta a bejelentés leírását "T FKF! Jó lenne, ha a megállóhelyi oszlopokról elköltöztetnék a kukákat, mert emiatt pont a lényeg nem valósul meg, azaz tájékozódás a menetrendről. Rettentő bosszantó, hogy folyamatosan a teli, büdös kukákat kell szagolgatni. Úgy gondolom nem a megállóhelyi oszlop a legcélszerűbb arra, hogy ott ipari mennyiségű szemetet g...

  • g g megváltoztatta a bejelentés illetékesét "BKM Budapesti Közművek FKF"-ról "XIV. kerület Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt."-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!
    Köszönjük megkeresését.
    Tájékoztatjuk, hogy munkatársaink az edényt kiürítették, környezetét rendbe tették. Az edény ürítése eddig heti három alkalommal történt, ezt a jövőben heti
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

  • Garami Marika elküldte az ügyet az illetékesnek: BKM Budapesti Közművek FKF

  • Garami Marika megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "BKM Budapesti Közművek FKF"-ra.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Megoldott
    1
    Megoldott
    1

    Lomtalantás utáni kosz

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: BKM Budapesti Közművek FKF
    Mályva utca (XIV. kerület, Zugló)
  • Válaszra vár
    1
    Válaszra vár
    1

    Eldobált csikkek

    Beküldés ideje:
    Illetékes: BKM Budapesti Közművek FKF
    Erzsébet királyné útja (XIV. kerület, Zugló)
  Vissza az oldal tetejére