Megoldott

Illegális hulladéklerakás egy lakóutca közepén

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS 2020. 02. 22.
XIV. kerület válasza:
Nagyon szépen köszönjük a bejelentését, de legyen szíves az FKF (Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt ) felvenni a kapcsolatot.
------------

A Készenléti Rendőrség laktanyájával szemben van egy zsákutca. Ide járnak a rendőrök is kínai kajáért, de valahogy az elmúlt hetek alatt se nekik, se az utca többi lakójának, az ott áthaladóknak nem tűnt fel, hogy van itt valami, aminek egyáltalán nem kéne itt lennie... Az utca Tábornok utca felőli végénél a páros oldalon a járda és az úttest széle között valaki "elhagyott" egy kanapét, némi egyéb építési hulladékot (alumíniumprofilok) és még egy kis szemetet. Jó lenne elszállítani, mielőtt valakinek megtetszik az ötlet és lerak még némi hulladékot mellé.

Probléma helyszíne
Budapest XIV. kerület, Zugló, Utász u. 8

Hozzászólások

  • Járókelő Zsófia lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Ma elszállították a hulladékot! Nem tudom, hogy ki volt, de reggel, még mielőtt továbbítva lett az ügy, láttam egy FKF-es kisteherautót betolatni az utcába. :)
  • Gál Miklós elküldte az ügyet az illetékesnek: BKM Budapesti Közművek FKF

  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés leírását "A Készenléti Rendőrség laktanyájával szemben van egy zsákutca. Ide járnak a rendőrök is kínai kajáért, de valahogy az elmúlt hetek alatt se nekik, se az utca többi lakójának, az ott áthaladóknak nem tűnt fel, hogy van itt valami, aminek egyáltalán nem kéne itt lennie... Az utca Tábornok utca felőli végénél a páros...

  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XIV. kerület Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt."-ról "BKM Budapesti Közművek FKF"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    Nagyon szépen köszönjük a bejelentését, de legyen szíves az FKF (Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt ) felvenni a kapcsolatot.

    Elérhetőségi link: https://www.fkf.hu/ugyfelszolgalat
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

  • Csanádi György elküldte az ügyet az illetékesnek: XIV. kerület Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére