Megoldatlan

Kőbánya-alsó vasútállomás felújítása

Anonim Járókelő

A Kőbánya-alsó vasútállomás felújítása már 2019-ben elkezdődött.Azóta több nekifutással elkészültek részletek, éppenséggel használható. De azóta ismét csak leállt a felújítás és egyre ritkábban fognak hozzá, amikor az időjárás pedig engedné. Az Önkormányzatnak jelezték a tervezett felújítási lépéseket, amelyek még jövő év végéig is eltarthatnak... Nehezményezem, hogy egy ilyen folyamatot miért nem lehet gyorsabban, sűrűbb lépésekkel megvalósítani a meghirdetett 50 vasútállomás megújulása programmal? Évekig kell látni a félkész állapotot, a befejezetlen állomás épületet!
És mint kiderült korábbi online sajtóból is: állítólag nem lesz lift a peronhoz! Felháborítónak tartom, hogy a hosszú lépcsőn kellene felcipelni a XXI. sz-ban is a tolószékes embereket avagy a babakocsikat!! Így használhatatlan sok ember számára a vasútállomás! Kötelező kell legyen egy ilyen tömegközlekedési helyszín akadálymentesítése!
És mielőbb el kell készíteni végre, nonszensz, hogy több mint 3 évig készülgessen el ez a kis állomás! Zuglónál már elkészült, az nagyobb! Talán az prioritást élvezett, lehet forgalmasabb, de itt is éppúgy emberek használjuk az állomást, akik itt lakunk! Kérjük a munkák mielőbbi elvégzését, az állomás kész felújítását!
Ugyanitt már csak 1 db jegyautomata maradt meg a lépcsőnél, volt másik is, elromlott, leszerelték és nem kaptunk újat. Ha az egy készülék is éppen elromlik, jegyet nem lehet venni.

Probléma helyszíne
Budapest X. kerület, Kőbánya, Liget tér 1

Hozzászólások

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Kívül tavaly rendezték, belül nem nyúltak hozzá, lezárták. Belső felújítás, lépcső felújítás és lift kiépítése elmaradt máig!
  • v. k. hozzászólt a bejelentéshez.

    Eltelt még 2 év és ugyanúgy nincsen kész. De annyira nincs kész, hogy az eső elvezetés ugyanúgy trágya mint a felújítás kezdete előtt, a peronokra vezető lépcsőhöz még mindig hozzá sem nyúltak - ennek...
  • Dr Kardos Angelika lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett a bejelentőtől visszajelzés.

  • Anonim Járókelő visszajelzésére vár.

  • W Kriszta megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Járókelő!

    Köszönjük a tárgyi bejelentést, amelyet továbbítottunk az érintett szervezeti egység részére állásfoglalás céljából.

    Bízunk abban, hogy az illetékes munkatársaink, mielőbb elvégzi
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • g g elküldte az ügyet az illetékesnek: MÁV Zrt.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére