Válaszra vár

Anna utca parkolás

FRISSÍTÉS 2021.03.25.:

A Budapest Közút válasza:
"Tájékoztatjuk, hogy a 22. kerületi Önkormányzat beruházásában átfogó terv készült a tavalyi év végén Budafok parkolásának felülvizsgálatára. A tervekben az Anna utcával kiemelten foglalkozott mind a Megrendelő, mind pedig a beruházó. Jelenleg a Tervező még nem adta be Társaságunkhoz engedélyeztetésre a tervdokumentációt. Azonban éppen azért, mert az Önkormányzat ezzel már kiemelten foglalkozott, Társaságunk a várható forgalmi rend módosításig nem tervezi megváltoztatni a jelenlegi forgalmi rendet.

Tájékoztatjuk, hogy a szabálytalanul parkolókkal szemben a közterület felügyeletnek van hatásköre intézkedni."

-----

Tisztelt Budapest Közút!

A szegély mentén parkoló gépjárműveken kívül egyes visszatérő autósok a járdán szabálytalanul parkolva járműveikkel, folyamatosan zavarják a forgalmat, rongálják a területet és akadályozzák gyalogosok közlekedését. A jelenlegi rendkívüli nagy parkolási igény miatt a parkolóhelyek számát vagy jelöljék ki ezeken a helyeken is vagy fizikailag korlátozzák, megakadályozva így a továbbiakban a megtűrt szabálytalankodók ügyeskedéseit. A nap bármely szakában parkolnak itt, ám a legtöbb esetben található a közelben szabad parkoló. Igaz, 10–100 méterrel többet kellene sétálni. Tisztelettel kérem, teremtsenek egy egyértelmű és életszerű helyzetet mindenki számára, hiszen senki nem tehet többet ezért önöknél!

Előre is nagyon köszönöm!

Probléma helyszíne
Budapest XXII. kerület, Budafok-Tétény, Anna u. 10

Hozzászólások

 • Járókelő Ügykezelő elküldte az ügyet az illetékesnek: XXII. kerület Közterület-felügyeleti Csoport

 • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés leírását "Tisztelt Budapest Közút! A szegély mentén parkoló gépjárműveken kívül egyes visszatérő autósok a járdán szabálytalanul parkolva járműveikkel, folyamatosan zavarják a forgalmat, rongálják a területet és akadályozzák gyalogosok közlekedését. A jelenlegi rendkívüli nagy parkolási igény miatt a parkolóhelyek számát vagy jelöljék ki ezeken a helyeken is vagy fizikailag korlátozzák, megakadályozva így a továbbiakban a megtűrt szabálytalankodók ügyeskedéseit. A nap bármely szakában parkolnak itt, ám a legtöbb esetben található a közelben szabad parkoló. Igaz, 10–100 méterrel többet kellene sétálni. Tisztelettel kérem, teremtsenek egy egyértelmű és életszerű helyzetet mindenki számára, hiszen senki nem tehet többet ezért önöknél! Előre is nagyon köszönöm!"-ról "FRISSÍTÉS 2021.03.25.: A Budapest Közút válasza: "Tájékoztatjuk, hogy a 22. kerületi Önkormányzat beruházásában átfogó terv készült a tavalyi év végén Budafok parkolásának felülvizsgálatára. A tervekben az Anna utcával kiemelten foglalkozott mind a Megrendelő, mind pedig a beruházó. Jelenleg a Tervező még nem adta be Társaságunkhoz engedélyeztetésre a tervdokumentációt. Azonban éppen azért, mert az Önkormányzat ezzel már kiemelten foglalkozott, Társaságunk a várható forgalmi rend módosításig nem tervezi megváltoztatni a jelenlegi forgalmi rendet. Tájékoztatjuk, hogy a szabálytalanul parkolókkal szemben a közterület felügyeletnek van hatásköre intézkedni." ----- Tisztelt Budapest Közút! A szegély mentén parkoló gépjárműveken kívül egyes visszatérő autósok a járdán szabálytalanul parkolva járműveikkel, folyamatosan zavarják a forgalmat, rongálják a területet és akadályozzák gyalogosok közlekedését. A jelenlegi rendkívüli nagy parkolási igény miatt a parkolóhelyek számát vagy jelöljék ki ezeken a helyeken is vagy fizikailag korlátozzák, megakadályozva így a továbbiakban a megtűrt szabálytalankodók ügyeskedéseit. A nap bármely szakában parkolnak itt, ám a legtöbb esetben található a közelben szabad parkoló. Igaz, 10–100 méterrel többet kellene sétálni. Tisztelettel kérem, teremtsenek egy egyértelmű és életszerű helyzetet mindenki számára, hiszen senki nem tehet többet ezért önöknél! Előre is nagyon köszönöm!"-ra.

 • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Közút"-ról "XXII. kerület Közterület-felügyeleti Csoport"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Adminisztrátor!

  A 77799-es számon nyilvántartott megkeresésre Társaságunk az alábbi választ adja:

  Tisztelt Bejelentő!

  Az Anna utcai parkolással kapcsolatban írt bejelentésére az alábbi vál
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Dr Kardos Angelika elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Sleepy Claus bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére