Megoldatlan

Szemétszállítás csúcsidőben

Anonim Járókelő

Tisztelt FKF!

Mindenekelőtt szeretném leszögezni, hogy szolgáltatásuk elengedhetetlen ahhoz, hogy Budapest rendezett és működőképes legyen, köszönet érte. Ugyanakkor a város működéséhez az is elengedhetetlen, hogy reggel mások is beérjenek a munkába. Ezt pedig kissé nehezíti az, ha a szemétszállítást a reggeli csúcsidőben végzik.

Megdöbbenve tapasztalom, hogy a kukásautók a reggeli csúcsidőben közlekednek. Ez véleményem szerint (a délutáni csúcs mellett) az egyik legrosszabb időpont. Munkavégzésükből adódóan a kukásautók lassúak és szélesek is. Éppen ezért ha a reggeli csúcsidőben közlekednek, könnyen feltorlódik mögöttük a Róbert Károly körút a Váci úttól a Lehel utcáig, vagy a VI. kerületben a 72-es troli, rajta munkába, iskolába igyekvő emberekkel. Ma, hétfő reggel mindkét esetre volt példa, a csatolt képek 7:41-kor és 7:49-kor készültek.

Szeretném kérni, hogy ha egy mód van rá, szíveskedjenek a szemétszállítást a csúcsidők előtt vagy után elvégezni, pl. napközben 9 és 15 óra között, de semmiképpen se 7:45-kor a reggeli csúcsforgalom közepén, mert ezzel jelentős fennakadásokat okoznak a városban.

Megértésükben bízva, tisztelettel,

Egy munkába igyekvő lakos

Probléma helyszíne
Budapest VIII. kerület, Józsefváros, Alföldi u. 7

Hozzászólások

  • Fónai Kende lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Ez a válasz gyors volt, de cserébe minden konkrétumot nélkülöz. Érdekes módon a világ többi részén nem olyan bonyolult feladat ezt megoldani, de évekkel ezelőtt szerintem Budapesten sem így volt. Megoldatlan.
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!
    Köszönjük megkeresését.
    Sajnos nem tudunk kérésének eleget tenni, mivel az, hogy az egyes járatokat rugalmas keretek között tudjuk mozgatni, elengedhetetlen ahhoz, hogy eleget tegy
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

  • Fónai Kende elküldte az ügyet az illetékesnek: BKM Budapesti Közművek FKF

  • Fónai Kende megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "BKM Budapesti Közművek FKF"-ra.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére