Megoldatlan

Járdán parkolás

Anonim Járókelő

Frissítés 2021.08.04.
Május 30 óta a sablon válaszon túl nem jött érdemi válasz. A probléma nem szűnt meg, lassan pár helyen kikopik a fű a járda mellett és láthatók a keréknyomok.
A magát zöld kerületnek beállító XII. kerületben ezt is lehet?

-----

Tisztelt Járókelő!

Egy új jelenségre szeretném felhívni az illetékesek figyelmét: a XII. kerület Stromfeld Aurél út 21-27. körül is megjelent és egyre gyakrabban tapasztalható a csatolt képen látható jelenség, elkezdtek itt is 2 sorban parkolni a kocsikkal. Az egyik sor szabályosan az úttesten kijelölt helyen parkol, a második sor meg részben a járdán, részben a zöldön. Ez nincs engedélyezve a szükséges KRESZ táblával, így nem is lehetne.
A járdán sétálva lehet látni a fel és lehajtás nyomait, így még hosszabb szakaszon károsítja a zöldet a kocsiforgalom, arról nem is beszélve, hogy itt nincs semmi helye gépjármű forgalomnak.
A kerületben sajnos több helyen is tapasztalni ezt a dupla parkolást (pl. Hegyalja út alsó szakasza, Németvölgyi út), sőt van ahol 3 sorban parkolnak. Még azelőtt kéne lépni mielőtt itt is elharapózna a jelenség. Itt eleve csak az egyik oldalon van biztonságosan használható, megfelelően széles járda. Jó lenne ha ez így is maradna és nem kéne kerülgetni még itt is a kocsikat.

Üdvözlettel

Probléma helyszíne
Budapest XII. kerület, Hegyvidék, Stromfeld Aurél út 27

Hozzászólások

  • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Fónai Kende elküldte az ügyet az illetékesnek: XII. kerületi Hegyvidéki Rendészet

  • Fónai Kende megváltoztatta a bejelentés leírását "Tisztelt Járókelő! Egy új jelenségre szeretném felhívni az illetékesek figyelmét: a XII. kerület Stromfeld Aurél út 21-27. körül is megjelent és egyre gyakrabban tapasztalható a csatolt képen látható jelenség, elkezdtek itt is 2 sorban parkolni a kocsikkal. Az egyik sor szabályosan az úttesten kijelölt helyen parkol, a...

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Május 30 óta a sablon válaszon túl nem jött érdemi válasz. A probléma nem szűnt meg, lassan pár helyen kikopik a fű a járda mellett és láthatók a keréknyomok.
    A magát zöld kerületnek beállító XII. ker...
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    Köszönjük levelét, melyet továbbítottam a Hegyvidéki Rendészetnek.

    Üdvözlettel:

    Szabó Krisztina
    Kommunikációs vezető

    Budapest Főváros XII. kerület
    Hegyvidéki Önkormányzat
    1126
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • S Dominik megváltoztatta a bejelentés kategóriáját "Járda"-ról "Parkolás"-ra.

  • S Dominik elküldte az ügyet az illetékesnek: XII. kerületi Hegyvidéki Rendészet

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Ahogy látom ez a probléma még a sablon válaszig sem érte el az illetékesek ingerküszöbét. De ettől még ez egy folyamatosan, 4 hónapja továbbra is fennálló gond. Így lehet autónként elveszteni a járdát...
  • H. Annamária elküldte az ügyet az illetékesnek: XII. kerületi Hegyvidéki Rendészet

  • H. Annamária megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XII. kerület Hegyvidék Önkormányzata"-ról "XII. kerületi Hegyvidéki Rendészet"-ra.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére