Megoldatlan

Bártfai utca levédése

Anonim Járókelő

A Járókelőn már volt ezzel a problémával kapcsolatos bejelentés, azonban akkor a Budapest Közút elutasította a bejelentő kérését. Ez két évvel ezelőtt volt, hátha azóta változott az illetékesek véleménye a dologról.

A probléma forrása az, hogy a Rákóczi híd megépítésekor bizonyos körök tiltakozása miatt nem épült ki a Hamzsabégi út Szerémi út és a Bartók Béla út közötti szakasza. Ehelyett a híd forgalmát egy kilencven fokos kanyarral délre, a rozsdaövezeten "átfúrt" Szerémi úton keresztül az Andor utcára és a 6-os útra terelték. Emiatt Kelenföld Etele úttól északra fekvő területei nem kaptak közvetlen közúti kapcsolatot a hídhoz, és az autósok elkezdték a legkézenfekvőbb (Tétényi út) - Bártfai utca - Hauszmann Alajos utca útvonalat használni a híd eléréséhez.

Mivel az alternatív közúti kapcsolatok (Sárbogárdi út - Dombóvári út - Nádorliget utca - Prielle K. utca, illetve az Etele út) jelentős kitérőt jelentenek, illetve nehezen használható kereszteződések találhatóak az útvonalakon, ezért az utca forgalma a Budapest Közút által felvetett "30-as zóna" keretén belül sem fog csökkeni, illetve a csomópontok kiemelése is csak nagyobb káoszhoz vezet. Erre élő példa az előbb említett útvonalon fekvő Nádorliget utca - Prielle K. utca kereszteződés.

A fentiek értelmében, illetve mivel a Bártfai utca forgalma lényegesen nagyobb a keresztutcáinál, kérem az illetékeseket, hogy gondolják át korábbi döntésüket, és védjék le táblával a Bártfai utca Tétényi út és Fehérvári út közötti szakaszát. Ezzel a forgalom az adott szakaszon gördülékenyebben haladna, és a veszélyes helyzetek száma is csökkenne.

A régi bejelentés:
https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/32195/balesetveszelyes-elsobbseg-mellekutcanak

Probléma helyszíne
Budapest XI. kerület, Újbuda, 1119 Budapest

Hozzászólások

  • Pál András lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

    Az Illetékes válasza alapján.
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Adminisztrátor!

    A 75934-as számú megkeresésre az alábbi választ adjuk:

    Tisztelt Bejelentő !

    Az utca levédésével kapcsolatos javaslatára az alábbi választ adjuk:

    Az út tulajdonosa és a
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Járókelő Zsófia elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Nyilas és telezöld

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: Budapest Közút
    Villányi út (XI. kerület, Újbuda)
  Vissza az oldal tetejére