Megoldatlan

Kétirányú kerékpáros útszakasz létesítése és megszüntetése a VIII. kerületben

FRISSÍTÉS 2020. 12. 19.:
Tisztelt Budapest Közút!

Köszönöm a választ! Válaszuk csak az építkezés körüli kerékpáros forgalomtechnikára terjedt ki, ugyanakkor a bejelentésemnek ez csak az egyik része volt. Kérném, hogy a bejelentésemben szereplő - az építkezéstől független - Práter utcai javaslatomat is vizsgálják felül!

Köszönöm előre is,
Pintér Ádám
--------------------------------

A VIII. kerület Losonci negyedének kerékpáros forgalomtechnikájához van néhány javaslatom:

1. A Szigony utca Apáthy István utca - Szigony utca, Szigony utca - Tömő utca közötti szakaszán meglévő kétirányú kerékpáros szakaszt a jelenleg folyó építkezés okozta útszűkület miatt meg kéne szüntetni, mert a járható úttest szélessége nem elégséges a biztonságos kétirányú kerékpározáshoz (melléklet: Kép#01).

2. Az Apáthy István utca Szigony utca - Apáthy István utca, Tömő utca - Apáthy István utca közötti szakaszán az úttest szélessége biztonságos kétirányú kerékpáros haladást tesz lehetővé, ezért ennek kialakítását javasolom. Jelenleg folyamatban lévő építkezés miatt egyébként ideiglenesen gépjárművek számára is az utca egy része kétirányúvá vált, amelyet - legalább a kerékpárosok számára - a teljes utcára ki lehetne terjeszteni (melléklet: Kép#02).

3. A Tömő utca Szigony utca - Tömő utca, Füvészkert utca - Tömő utca közötti szakaszán az úttest szélessége biztonságos kétirányú kerékpáros haladást tesz lehetővé, ezért ennek kialakítását javasolom (melléklet: Kép#03).

4. A Práter utca Szigony utca - Práter utca, Illés utca - Práter utca közötti szakaszán az úttest rendkívüli szélessége biztonságos kétirányú kerékpáros haladást tesz lehetővé, ezért ennek kialakítását javasolom (melléklet: Kép#04).

Probléma helyszíne
Budapest VIII. kerület, Józsefváros, Tömő u. 30

Hozzászólások

  • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS 2020. 12. 29.: Tisztelt Budapest Közút! Köszönöm a választ! Válaszuk csak az építkezés körüli kerékpáros forgalomtechnikára terjedt ki, ugyanakkor a bejelentésemnek ez csak az egyik része volt. Kérném, hogy a bejelentésemben szereplő - az építkezéstől független - Práter utcai javaslatomat...

  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés leírását "A VIII. kerület Losonci negyedének kerékpáros forgalomtechnikájához van néhány javaslatom: 1. A Szigony utca Apáthy István utca - Szigony utca, Szigony utca - Tömő utca közötti szakaszán meglévő kétirányú kerékpáros szakaszt a jelenleg folyó építkezés okozta útszűkület miatt meg kéne szüntetni, m...

  • Pintér Ádám hozzászólt a bejelentéshez.

    1. megoldva
    2. - 3.: ígérik, hogy az építkezés kivitelezőjével felülvizsgálják (talán majd az építkezés befejeztével lesz érdemi előrelépés)
    4. nincs reakció, nincs látható változás (erre talán érdeme...
  • Pintér Ádám visszajelzésére vár.

  • Pintér Ádám hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelt Budapest Közút!

    Köszönöm a választ! Válaszuk csak az építkezés körüli kerékpáros forgalomtechnikára terjedt ki, ugyanakkor a bejelentésemnek ez csak az egyik része volt. Kérném, hogy a bejel...
  • Járókelő Zsófia megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    A kérdéses területen zajló építkezés kivitelezőjének bevonásával felülvizsgáljuk a kerékpáros infrastruktúra kialakítását, szükség esetén a forgalmi rend ideiglenesen módosításra
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Járókelő Ügykezelő elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Pintér Ádám bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére