Megoldatlan

Eltűnt kerékpárút táblák - vagy eltűnt kerékpárút?

FRISSÍTÉS 2021.01.26.:
Budapest Közút válasza:
A Szigetdűlő középső útja az EUROVELO 6 kerékpárút hálózat része; azonban a kerékpárút kijelölése nem Társaságunk beruházásában valósult meg. A beruházás során tudomásunk szerint nem volt műszaki átadás-átvételi eljárás, a megvalósult forgalomtechnikai létesítmények a Budapest Közút Zrt. részére kezelésbe, üzemeltetésre nem kerültek átadásra, ezért a kerékpárút fenntartása, így az esetlegesen eltűnt forgalomtechnikai jelzések pótlása kapcsán Társaságunk nem illetékes.

--------------

Néhány éve még nagy szó volt hogy elkészült a soroksári kerékpárút. Most már nem látni semmilyen közlekedési táblát ami arra utalna hogy ez egy kerékpárút lenne - csak az ott hagyott betontömbök utalnak erre a déli részén. Szóval, vagy a kerékpárút táblák tűntek el, vagy megszüntették a kerékpárutat és ez már egy közút. Ha viszont közút, akkor miért csak 3 méter széles és miért vannak betontömbök rajta hogy csak az egyik irányból lehessen behajtani rajta gépjárművel?
A képen látható hogy északról nem akadályozza semmi (sem tábla, sem betontömb) hogy gépjárművek behajtsanak, látható hogy használják is.

Probléma helyszíne
Budapest XXIII. kerület, Soroksár, Szigetdűlő középső útja

Hozzászólások

  • Dr Kardos Angelika lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata

  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés leírását "Néhány éve még nagy szó volt hogy elkészült a soroksári kerékpárút. Most már nem látni semmilyen közlekedési táblát ami arra utalna hogy ez egy kerékpárút lenne - csak az ott hagyott betontömbök utalnak erre a déli részén. Szóval, vagy a kerékpárút táblák tűntek el, vagy megszüntették a kerékp...

  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Közút"-ról "XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    A XXIII. kerület Szigetdűlő középső útjával kapcsolatos megkeresésére az alábbi tájékoztatást adjuk.

    A Szigetdűlő középső útja az EUROVELO 6 kerékpárút hálózat része; azonban a k
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Dr Kardos Angelika elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Járókelő otapi bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére