Válaszra vár

járda és vízelvezetés hiány

A Budapest, 1037 Testvérhegyi út egy nagyon forgalmas utca, ahol sok gyalogos (főleg gyerek és idős ember) közlekedik, de nincs járda. Az egy hegyi út, az autók fel és lefele menet 70-80 km/h sebességgel száguldanak, ráadásul az utca forgalma az elmúlt években jelentősen megnőtt annak köszönhetően, hogy az utca végében Harsánylejtő I. és II. ütemű telek parcellázások és lakóházépítések zajlottak. Ki került már egy 30-as tábla, de ez semmilyen változást nem hozott. Az autók ugyanúgy száguldanak és nagyon veszélyes gyalogosan itt közlekedni.
Sajnos az utcában a vízelvezetés sem megoldott. A hegyi úton az úttesten ömlik lefele a víz, és ilyenkor lehetetlenné teszi a gyalogos közlekedést.
A legrosszabb a helyzet azon a szakaszon, ahol különösen szűk az út: a Bécsi út és a Erdőszél utca között. Szeretnénk kérni a segítségüket, hogy a Testvérhegyi út járda és vízelvezetései problémája megoldódjon.
Az önkormányzatnak már többször jeleztük a problémát, ám nem oldották, meg a problémát. Segítségüket előre is köszönjük!

Probléma helyszíne
Budapest III. kerület, Óbuda-Békásmegyer, Testvérhegyi út 12

Hozzászólások

 • Csanádi György elküldte az ügyet az illetékesnek: III. kerület

 • Radványi Noémi bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

 • Válaszra vár
  0
  Válaszra vár
  0

  Ott felejtett mobil wc

  Beküldés ideje:
  Beküldte: Anonim Járókelő
  Hévízi út 9. földszint III. lh. (III. kerület, Óbuda-Békásmegyer)
 • Válaszra vár
  0
  Válaszra vár
  0

  Régi térkép

  Beküldés ideje:
  Beküldte: S Dominik
  Ányos utca (III. kerület, Óbuda-Békásmegyer)
  Vissza az oldal tetejére