Megoldásra vár

Szemét

FRISSÍTÉS 2020.10.21.
A FŐKERT válasza:
"A bejelentésben szereplő képek alapján a bejelentés helyszíne a Hotel Hélia mögötti park terület, (Gabriel Garcia Marquez park- az Újpesti rakpart folytatása) ami XIII. kerületi Önkormányzat tulajdona és kezelése."

------------------------------------------------------

FRISSÍTÉS 2020.10.20.
Budapest Főváros XIII. kerületi Polgármesteri Hivatal válasza:

A Carl Lutz rakpart üzemeltetését és takarítását a Fővárosi Önkormányzat végzi. Levelét illetékességből továbbítottuk a fokert@fokert.hu e-mail-címre. Az intézkedést a fővárosi cég fogja megtenni.
--------------------------------------------------

Szemét és ürülék a megjelölt területen.

Probléma helyszíne
Budapest XIII. kerület, Carl Lutz rkp. 4

Hozzászólások

 • Szalai Krisztina megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt. válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Cím!

  Köszönöm bejelentését. A területi takarítási kötelezettséget tisztázva megrendeltük a hulladék elszállítását. Ennek visszaigazolt határideje: 2020.október 28. napja.
  A szállítás tényé
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

 • Dr Kardos Angelika elküldte az ügyet az illetékesnek: XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt. - Környezetgazdálkodási Ágazat

 • Dr Kardos Angelika megváltoztatta a bejelentés illetékesét "FŐKERT"-ról "XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt. - Környezetgazdálkodási Ágazat"-ra.

 • Dr Kardos Angelika megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS 2020.10.20. Budapest Főváros XIII. kerületi Polgármesteri Hivatal válasza: A Carl Lutz rakpart üzemeltetését és takarítását a Fővárosi Önkormányzat végzi. Levelét illetékességből továbbítottuk a fokert@fokert.hu e-mail-címre. Az intézkedést a fővárosi cég fogja megtenni. -------- Szemét és ürülék a megjelölt területen."-ról "FRISSÍTÉS 2020.10.21. A FŐKERT válasza: "A bejelentésben szereplő képek alapján a bejelentés helyszíne a Hotel Hélia mögötti park terület, (Gabriel Garcia Marquez park- az Újpesti rakpart folytatása) ami XIII. kerületi Önkormányzat tulajdona és kezelése." ------------------------------------------------------ FRISSÍTÉS 2020.10.20. Budapest Főváros XIII. kerületi Polgármesteri Hivatal válasza: A Carl Lutz rakpart üzemeltetését és takarítását a Fővárosi Önkormányzat végzi. Levelét illetékességből továbbítottuk a fokert@fokert.hu e-mail-címre. Az intézkedést a fővárosi cég fogja megtenni. -------------------------------------------------- Szemét és ürülék a megjelölt területen."-ra.

 • FŐKERT válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Járókelő Blog Ügyintéző: Győri Sándor
  részére

  Tisztelt Járókelő Blog!

  A 00071306 számú bejelentésre az alá
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

 • Pakot Reni elküldte az ügyet az illetékesnek: FŐKERT

 • Pakot Reni megváltoztatta a bejelentés leírását "Szemét és ürülék a megjelölt területen."-ról "FRISSÍTÉS 2020.10.20. Budapest Főváros XIII. kerületi Polgármesteri Hivatal válasza: A Carl Lutz rakpart üzemeltetését és takarítását a Fővárosi Önkormányzat végzi. Levelét illetékességből továbbítottuk a fokert@fokert.hu e-mail-címre. Az intézkedést a fővárosi cég fogja megtenni. -------- Szemét és ürülék a megjelölt területen."-ra.

 • Pakot Reni megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt. - Környezetgazdálkodási Ágazat"-ról "FŐKERT"-ra.

 • XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt. válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Cím!

  Köszönöm jelzését.
  A Carl Lutz rakpart üzemeltetését és takarítását a Fővárosi Önkormányzat végzi. Levelét illetékességből továbbítottuk a fokert@fokert.hu e-mail-címre. Az intézkedést
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

 • FŐKERT válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Varga Judit!

  A rendelkezésünkre álló térinformatikai adatok alapján a blogon jelzett terület a XIII. kerület tulajdonában és kezelésében áll.

  Üdvözlettel:

  Győri Sándor
  ügyfélszolgálati mun
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

 • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt. - Környezetgazdálkodási Ágazat

 • Ré-Ko Zsu bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére