Megoldatlan

Utcanévtáblák hiánya

Anonim Járókelő

A XXII. kerületben, a Bartók Béla út környékén a jobb eligazodás érdekében utcanévtáblák elhelyezése szükséges.

A Nagytétényi út-Bartók Béla út-Vegyszer utca kereszteződésnél jelenleg csak a közeli buszmegállóban elhelyezett táblán lehet megállapítani, hogy valahol itt van a Bartók Béla út, közel s távol nincs utcanévtábla.

A Bartók Béla út 3. számú sorház előtt egy közforgalmú parkoló van, ide rendszeresen be-, majd kihajtanak autók, valószínűleg a Tenkes utcát keresik, ami viszont e sorház mögött van. Lehet, hogy egy ilyen szabad parkolót zsákutca-táblával jelezni kell, ezt nem jelzi semmi.
Véleményem szerint érdemes utcanévtáblával vagy másmilyen útbaigazító táblával feltüntetni, hogy itt van a Bartók Béla út 3/A-I (azt hiszem I az utolsó lépcsőház), illetve itt van lehetőség a Nagytétényi út 238, 240, 242. számhoz igyekezvén parkolni.

A következő kereszteződésben a Tenkes utca csak egy régi táblával van jelölve a sorház oldalán, valószínűleg ez az útról nem látszik, itt is szükséges utcanévtáblákat elhelyezni.

A Bartók Béla Általános Iskola és az óvoda közötti közterület tudomásom szerint névtelen, bár egyes térképek ezt Tenkes utcának jelzik. Ha tényleg nincs neve, szerintem érdemes ezen változtatni, például Bartók Béla köz vagy Óvoda köz, vagy hasonló.

A Batthyány utcai kereszteződésben sem derül ki, hogy hol vagyunk, a beágyazott képen látható zöld házhoz tartozó kerítésen sincs, és a páros oldal másik oldalán sem rémlik utcanévtábla.

Az aluljárón túl, a Párhuzamos út-Dráva utca-Bartók Béla út kereszteződésben ugyan van egy kék útbaigazító tábla, de ez mára hasznavehetetlenné fakult, és csak a Bartók Béla utat jelzi.

Valamennyi kereszteződésben oszlopra szerelt táblával szükséges jelezni a közterületeket, mivel épületek nincsenek a sarkon vagy távol vannak, így a táblákat nem lehetne leolvasni az útról.

Probléma helyszíne
Budapest XXII. kerület, Budafok-Tétény, XXII. kerület

Hozzászólások

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Cím!

    2015 augusztusában az utcanév táblák kiviteli szerződése lejárt. Ez évre a szerződéskötés folyamatban van, létrejötte után a hiányzó utcanév táblákat azonnal pótoljuk.

    Türelmüket köszö...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: XXII. kerület Budafok-Tétény Önkormányzata

  • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: XXII. kerület Budafok-Tétény Önkormányzata

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Sérült tábla

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Sleepy Claus
    Illetékes: Egyéb szervezet
    Hajó utca (XXII. kerület, Budafok-Tétény)
  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    A hirdetés kitakarja a zebrát

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: III. kerület ÓBKF Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelet
    Madzsar József utca / Pünkösdfürdő utca (III. kerület, Óbuda-Békásmegyer)
  Vissza az oldal tetejére