Válaszra vár

Beszakadt, eldugult víznyelő

FRISSÍTÉS 2020.09.21.:

A Csepeli Városgazda válasza:
"Ezúton tájékoztatjuk, hogy korábbi válaszunkban foglaltakat továbbra is fenntartjuk, miszerint a Csepel Művek területén található csatornahálózathoz csatlakozó víznyelők karbantartásában nem Társaságunk illetékessége. Tudomásunk szerint a közművek karbantartása az Alpiq Csepeli Erőmű Kft. (1211 Budapest, Színesfém utca 3.) feladata."

-----

FRISSÍTÉS 2020.08.29.:

A Budapest Főváros válasza:
"A probléma helyszíne a Csepel Művek területén található Központi út (210146/66 hrsz.), mely nem a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában álló terület. Szíveskedjenek a terület tulajdonosát megkeresni a víznyelő miatt."

-----

FRISSÍTÉS 2020.08.14.:

Az FCSM válasza:
"A megadott helyszínen társaságunk nem üzemeltet csapadékvíz-elvezető
csatornát, így a probléma megoldásában nem áll módunkban közreműködni."

-----

FRISSÍTÉS 2020.08.13.:

A Csepeli Városgazda válasza:
"Ezúton tájékoztatjuk, hogy Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. nem illetékes a Csepel Művek területén lévő csatornahálózathoz csatlakozó víznyelők karbantartásában.
Köszönjük, hogy írásba foglalta észrevételeit és elküldte számunkra, a továbbiakban is várjuk azokat, bízva abban, hogy együtt még többet tehetünk környezetünkért, Csepelért."

-----

XXI. ker Központi út 53. magasságában egy csatorna víznyelője el van dugulva, ill be is van szakadva. Eső után tavak alakulnak ki a terepen lást. google fotó.
Kérném javítását. FCSM-t nem érdekli, talán az önkormányzat mágáénak érzi.
Tudom a CsM mostoha gyerek, cégtemető stb...

Köszönöm.

Probléma helyszíne
Budapest XXI. kerület, Csepel, Központi út 53

Hozzászólások

 • Járókelő Ügykezelő hozzászólt a bejelentéshez.

  A bejelentés elküldve az Alpiq Csepeli Szolgáltató Kft.-nek az info.csepel@alpiq.com email címre.
 • Járókelő Ügykezelő elküldte az ügyet az illetékesnek: Egyéb szervezet

 • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS 2020.08.29.: A Budapest Főváros válasza: A probléma helyszíne a Csepel Művek területén található Központi út (210146/66 hrsz.), mely nem a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában álló terület. Szíveskedjenek a terület tulajdonosát megkeresni a víznyelő miatt. --- FRISSÍTÉS 2020.08.14.: Az FCSM válasza: "A megadott helyszínen társaságunk nem üzemeltet csapadékvíz-elvezető csatornát, így a probléma megoldásában nem áll módunkban közreműködni." ----- FRISSÍTÉS 2020.08.13.: A Csepeli Városgazda válasza: "Ezúton tájékoztatjuk, hogy Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. nem illetékes a Csepel Művek területén lévő csatornahálózathoz csatlakozó víznyelők karbantartásában. Köszönjük, hogy írásba foglalta észrevételeit és elküldte számunkra, a továbbiakban is várjuk azokat, bízva abban, hogy együtt még többet tehetünk környezetünkért, Csepelért." ----- XXI. ker Központi út 53. magasságában egy csatorna víznyelője el van dugulva, ill be is van szakadva. Eső után tavak alakulnak ki a terepen lást. google fotó. Kérném javítását. FCSM-t nem érdekli, talán az önkormányzat mágáénak érzi. Tudom a CsM mostoha gyerek, cégtemető stb... Köszönöm."-ról "FRISSÍTÉS 2020.09.21.: A Csepeli Városgazda válasza: "Ezúton tájékoztatjuk, hogy korábbi válaszunkban foglaltakat továbbra is fenntartjuk, miszerint a Csepel Művek területén található csatornahálózathoz csatlakozó víznyelők karbantartásában nem Társaságunk illetékessége. Tudomásunk szerint a közművek karbantartása az Alpiq Csepeli Erőmű Kft. (1211 Budapest, Színesfém utca 3.) feladata." ----- FRISSÍTÉS 2020.08.29.: A Budapest Főváros válasza: "A probléma helyszíne a Csepel Művek területén található Központi út (210146/66 hrsz.), mely nem a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában álló terület. Szíveskedjenek a terület tulajdonosát megkeresni a víznyelő miatt." ----- FRISSÍTÉS 2020.08.14.: Az FCSM válasza: "A megadott helyszínen társaságunk nem üzemeltet csapadékvíz-elvezető csatornát, így a probléma megoldásában nem áll módunkban közreműködni." ----- FRISSÍTÉS 2020.08.13.: A Csepeli Városgazda válasza: "Ezúton tájékoztatjuk, hogy Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. nem illetékes a Csepel Művek területén lévő csatornahálózathoz csatlakozó víznyelők karbantartásában. Köszönjük, hogy írásba foglalta észrevételeit és elküldte számunkra, a továbbiakban is várjuk azokat, bízva abban, hogy együtt még többet tehetünk környezetünkért, Csepelért." ----- XXI. ker Központi út 53. magasságában egy csatorna víznyelője el van dugulva, ill be is van szakadva. Eső után tavak alakulnak ki a terepen lást. google fotó. Kérném javítását. FCSM-t nem érdekli, talán az önkormányzat mágáénak érzi. Tudom a CsM mostoha gyerek, cégtemető stb... Köszönöm."-ra.

 • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XXI. kerület Csepeli Városgazda Közhasznú NZrt."-ról "Egyéb szervezet"-ra.

 • XXI. kerület Csepeli Városgazda Közhasznú NZrt. válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő! Iktatószám: 1/4302/2/2020/V4

  Ezúton tájékoztatjuk, hogy korábbi válaszunkban fo
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

 • S Dominik elküldte az ügyet az illetékesnek: XXI. kerület Csepeli Városgazda Közhasznú NZrt.

 • S Dominik megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS 2020.08.14.: Az FCSM válasza: "A megadott helyszínen társaságunk nem üzemeltet csapadékvíz-elvezető csatornát, így a probléma megoldásában nem áll módunkban közreműködni." ----- FRISSÍTÉS 2020.08.13.: A Csepeli Városgazda válasza: "Ezúton tájékoztatjuk, hogy Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. nem illetékes a Csepel Művek területén lévő csatornahálózathoz csatlakozó víznyelők karbantartásában. Köszönjük, hogy írásba foglalta észrevételeit és elküldte számunkra, a továbbiakban is várjuk azokat, bízva abban, hogy együtt még többet tehetünk környezetünkért, Csepelért." ----- XXI. ker Központi út 53. magasságában egy csatorna víznyelője el van dugulva, ill be is van szakadva. Eső után tavak alakulnak ki a terepen lást. google fotó. Kérném javítását. FCSM-t nem érdekli, talán az önkormányzat mágáénak érzi. Tudom a CsM mostoha gyerek, cégtemető stb... Köszönöm."-ról "FRISSÍTÉS 2020.08.29.: A Budapest Főváros válasza: A probléma helyszíne a Csepel Művek területén található Központi út (210146/66 hrsz.), mely nem a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában álló terület. Szíveskedjenek a terület tulajdonosát megkeresni a víznyelő miatt. --- FRISSÍTÉS 2020.08.14.: Az FCSM válasza: "A megadott helyszínen társaságunk nem üzemeltet csapadékvíz-elvezető csatornát, így a probléma megoldásában nem áll módunkban közreműködni." ----- FRISSÍTÉS 2020.08.13.: A Csepeli Városgazda válasza: "Ezúton tájékoztatjuk, hogy Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. nem illetékes a Csepel Művek területén lévő csatornahálózathoz csatlakozó víznyelők karbantartásában. Köszönjük, hogy írásba foglalta észrevételeit és elküldte számunkra, a továbbiakban is várjuk azokat, bízva abban, hogy együtt még többet tehetünk környezetünkért, Csepelért." ----- XXI. ker Központi út 53. magasságában egy csatorna víznyelője el van dugulva, ill be is van szakadva. Eső után tavak alakulnak ki a terepen lást. google fotó. Kérném javítását. FCSM-t nem érdekli, talán az önkormányzat mágáénak érzi. Tudom a CsM mostoha gyerek, cégtemető stb... Köszönöm."-ra.

 • S Dominik megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Főváros Önkormányzata"-ról "XXI. kerület Csepeli Városgazda Közhasznú NZrt."-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Jarokelo.hu!

  Köszönettel vettük megkeresésüket a honlapjukon megjelent „Beszakadt, eldugult víznyelő” panasszal kapcsolatban, melyre az alábbi tájékoztatást adjuk:

  A probléma helyszíne a Cs
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

 • anonim olvasovagyok hozzászólt a bejelentéshez.

  Esetleg Budapest Közút?
 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt www.jarokelo.hu Csapata!

  Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy levelüket érkeztettük az FPH_KOZP-94689/2020-as érkeztetőszámon és továbbítottuk a Főpolgármesteri Hivatal Városigazgatóság Főosztál
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

 • Járókelő Ügykezelő elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Főváros Önkormányzata

 • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés leírását "XXI. ker Központi út 53. magasságában egy csatorna víznyelője el van dugulva, ill be is van szakadva. Eső után tavak alakulnak ki a terepen lást. google fotó. Kérném javítását. FCSM-t nem érdekli, talán az önkormányzat mágáénak érzi. Tudom a CsM mostoha gyerek, cégtemető stb... Köszönöm."-ról "FRISSÍTÉS 2020.08.14.: Az FCSM válasza: "A megadott helyszínen társaságunk nem üzemeltet csapadékvíz-elvezető csatornát, így a probléma megoldásában nem áll módunkban közreműködni." ----- FRISSÍTÉS 2020.08.13.: A Csepeli Városgazda válasza: "Ezúton tájékoztatjuk, hogy Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. nem illetékes a Csepel Művek területén lévő csatornahálózathoz csatlakozó víznyelők karbantartásában. Köszönjük, hogy írásba foglalta észrevételeit és elküldte számunkra, a továbbiakban is várjuk azokat, bízva abban, hogy együtt még többet tehetünk környezetünkért, Csepelért." ----- XXI. ker Központi út 53. magasságában egy csatorna víznyelője el van dugulva, ill be is van szakadva. Eső után tavak alakulnak ki a terepen lást. google fotó. Kérném javítását. FCSM-t nem érdekli, talán az önkormányzat mágáénak érzi. Tudom a CsM mostoha gyerek, cégtemető stb... Köszönöm."-ra.

 • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés illetékesét "FCSM Fővárosi Csatornázási Művek Zrt."-ról "Budapest Főváros Önkormányzata"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Tamás Géza Úr!
  Tisztelt Járókelő!

  Köszönettel fogadtuk és érdeklődéssel olvastuk bejelentését.
  A megadott helyszínen társaságunk nem üzemeltet csapadékvíz-elvezető
  csatornát, így a probléma
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

 • Járókelő Herta elküldte az ügyet az illetékesnek: FCSM Fővárosi Csatornázási Művek Zrt.

 • Járókelő Herta megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XXI. kerület Csepeli Városgazda Közhasznú NZrt."-ról "FCSM Fővárosi Csatornázási Művek Zrt."-ra.

 • XXI. kerület Csepeli Városgazda Közhasznú NZrt. válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő! Iktatószám: 1/4302/1/2020/V4

  Ezúton tájékoztatjuk, hogy C
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

 • Járókelő Ügykezelő elküldte az ügyet az illetékesnek: XXI. kerület Csepeli Városgazda Közhasznú NZrt.

 • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "XXI. kerület Csepeli Városgazda Közhasznú NZrt."-ra.

 • Tamás Géza bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére