Megoldatlan

M30 busz forduló

Anonim Járókelő

Tisztelt Budapest Közút, vagy akire tartozik!
Az új metrópótló busz, az M30as népligeti visszafordulását Önök úgy szervezték meg, hogy a népligeti felüljáró alatt fordul vissza, és odatettek egy lámpát is. A csatolt fotón látható az eredmény. A busz ugyanis nem tud befordulni úgy, hogy ne lógjon be a felüljáró alatt balra kanyarodók sávjába, ahol már eleve a normál M3 metrópótló buszoknak ki lett jelölve 1 sáv a 2ből. Vagyis jobb oldali sáv a buszé, a megmaradt kanyarodó sávba pedig belóg a visszafordulni szándékozó busz melynek meg kell állnia a tök felesleges lámpa miatt.
Kérném, hogy ezt a lámpát szüntessék meg, és az autók, buszok, úgy forduljanak vissza, hogy kinéznek jobbra... Nem egy nagy kunszt. Eddig mindig így volt ugyanis!
Most pedig amíg a visszaforduló busz a lámpánál áll, és mérete okán belóg a balra kanyarodók sávjába, addig a kanyarodni szándékozók állnak és várnak.
Kérem intézkedésüket!

Probléma helyszíne
Budapest VIII. kerület, Józsefváros, Üllői út 102

Hozzászólások

 • g g lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  A kérdéses csomópont jelzőlámpás szabályozása olyan rend szerint működik, hogy a visszafordító sáv számára – amelyben az M30 jelű autóbusz is közlekedik – hamarabb biztosított a s
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

 • Pál András elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére