Megoldásra vár

A Keleti pályaudvar okádék állapota

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS 2020.07.13.
A FŐKERT válasza:
A Baross téri kiemelt növénykazetták takarítása rendszeres és folyamatos. A Keleti pályaudvar főbejáratának két oldalán levő zöldfelület a MÁV kezelésében van.
---

FRISSÍTÉS 2020.07.10.:
FKF válasza:
"Köszönjük megkeresését.
Tájékoztatjuk, hogy a Társaságunk illetékességébe tartozó területek takarítását elvégeztük. A bejelentett helyszínen azonban a FŐKERT NZrt.-nek és a MÁV Zrt.-nek is vannak illetékességei."
---

Szeretném kérni a Keleti pályaudvar előtti rész megtisztítását mert sajnos úszik a szemétben és az emberi ürülékben. Bár a legjobb lenne ha végre kitalálnának valamit ezek ellen mert így nyáron különösen izgalmas a kánikulában szagolni az emberi vizeletet és fekáliát. (ezek a fényképek a teljesség igénye nélkül készült sajnos.)

Probléma helyszíne
Budapest VIII. kerület, Józsefváros, Baross tér 11

Hozzászólások

 • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • MÁV Zrt. válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Járókelő!

  Köszönjük a tárgyi bejelentést, amelyet továbbítottunk az érintett szervezeti egység részére, a szükséges intézkedések megtétele céljából.

  Bízunk abban, hogy az illetékes munkatár
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

 • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS 2020.07.10.: FKF válasza: "Köszönjük megkeresését. Tájékoztatjuk, hogy a Társaságunk illetékességébe tartozó területek takarítását elvégeztük. A bejelentett helyszínen azonban a FŐKERT NZrt.-nek és a MÁV Zrt.-nek is vannak illetékességei." --- Szeretném kérni a Keleti pályaudvar előtti rész megtisztítását mert sajnos úszik a szemétben és az emberi ürülékben. Bár a legjobb lenne ha végre kitalálnának valamit ezek ellen mert így nyáron különösen izgalmas a kánikulában szagolni az emberi vizeletet és fekáliát. (ezek a fényképek a teljesség igénye nélkül készült sajnos.)"-ról "FRISSÍTÉS 2020.07.13. A FŐKERT válasza: A Baross téri kiemelt növénykazetták takarítása rendszeres és folyamatos. A Keleti pályaudvar főbejáratának két oldalán levő zöldfelület a MÁV kezelésében van. --- FRISSÍTÉS 2020.07.10.: FKF válasza: "Köszönjük megkeresését. Tájékoztatjuk, hogy a Társaságunk illetékességébe tartozó területek takarítását elvégeztük. A bejelentett helyszínen azonban a FŐKERT NZrt.-nek és a MÁV Zrt.-nek is vannak illetékességei." --- Szeretném kérni a Keleti pályaudvar előtti rész megtisztítását mert sajnos úszik a szemétben és az emberi ürülékben. Bár a legjobb lenne ha végre kitalálnának valamit ezek ellen mert így nyáron különösen izgalmas a kánikulában szagolni az emberi vizeletet és fekáliát. (ezek a fényképek a teljesség igénye nélkül készült sajnos.)"-ra.

 • FŐKERT válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Járókelő Blog Ügyintéző: Fazekas Péter
  részére

  Tisztelt Járókelő Blog!

  A 00067047 számú bejelentésre az aláb
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

 • g g elküldte az ügyet az illetékesnek: MÁV Zrt.

 • g g megváltoztatta a bejelentés illetékesét "FŐKERT"-ról "MÁV Zrt."-ra.

 • g g elküldte az ügyet az illetékesnek: FŐKERT

 • g g megváltoztatta a bejelentés leírását "Szeretném kérni a Keleti pályaudvar előtti rész megtisztítását mert sajnos úszik a szemétben és az emberi ürülékben. Bár a legjobb lenne ha végre kitalálnának valamit ezek ellen mert így nyáron különösen izgalmas a kánikulában szagolni az emberi vizeletet és fekáliát. (ezek a fényképek a teljesség igénye nélkül készült sajnos.)"-ról "FRISSÍTÉS 2020.07.10.: FKF válasza: "Köszönjük megkeresését. Tájékoztatjuk, hogy a Társaságunk illetékességébe tartozó területek takarítását elvégeztük. A bejelentett helyszínen azonban a FŐKERT NZrt.-nek és a MÁV Zrt.-nek is vannak illetékességei." --- Szeretném kérni a Keleti pályaudvar előtti rész megtisztítását mert sajnos úszik a szemétben és az emberi ürülékben. Bár a legjobb lenne ha végre kitalálnának valamit ezek ellen mert így nyáron különösen izgalmas a kánikulában szagolni az emberi vizeletet és fekáliát. (ezek a fényképek a teljesség igénye nélkül készült sajnos.)"-ra.

 • g g megváltoztatta a bejelentés illetékesét "FKF Fővárosi Közterület-Fenntartó Zrt."-ról "FŐKERT"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!
  Köszönjük megkeresését.
  Tájékoztatjuk, hogy a Társaságunk illetékességébe tartozó területek takarítását elvégeztük. A bejelentett helyszínen azonban a FŐKERT NZrt.-nek és a MÁV Zrt...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

 • Dr Kardos Angelika elküldte az ügyet az illetékesnek: FKF Fővárosi Közterület-Fenntartó Zrt.

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére