Megoldásra vár

Szőnyegbombázásra hajazó útszakasz

"Szőnyegbombázásra hajazó útszakasz a készenléti rendőrség előtti teljes útszakaszon."
Budapest, XIV. Ker. Kerepesi úton a készenléti rendőrség előtti útszakasszon, ( kb. 200 - 250 méter hosszan ) a városból kivezető oldalon szőnyegbombázás jellegű az útburkolat azaz sok - sok alattomos kis kátyú található, mindez helyenként megtűzdelve felgyűrődött aszfaltréteggel melyek keresztbordát alkotnak. Egész egyszerűen számora hihetetlen, hogy ez hónapok óta sőt megkockáztatom akár egy - két éve is így lehet és senkit nem érdekel, még a rendvédelemnél dolgozó több száz embert sem akik itt járnak nap mint nap a rendőrautókkal. Szégyen.
Kérem a felső aszfaltréteg felmarását és újra aszfaltozását, nem kátyúzást, az itt már nem megoldás.
Köszönöm.

Probléma helyszíne
Budapest XIV. kerület, Zugló, Kerepesi út 26

Mapillary

Mi az a Mapillary?
Fotózd be az egész utcát Mapillaryvel
Ehhez a bejelentéshez nem találtunk közeli utcaképet. Töltsd le a telefonodra a Mapillary utcakép-készítő alkalmazást, készíts nekünk a helyszínről új utcaképeket, és a Járókelőn beágyazzuk őket a kátyúbejelentések alá.
Irány a Mapillary

Hozzászólások

 • g g megváltoztatta a bejelentés állapotát "Megerősítésre vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • ms.imoen mustard hozzászólt a bejelentéshez.

  A helyzet nem változott... :(
 • Sz-S Noémi megváltoztatta a bejelentés leírását "Budapest, XIV. Ker. Kerepesi úton a készenléti rendőrség előtti útszakasszon, ( kb. 200 - 250 méter hosszan ) a városból kivezető oldalon szőnyegbombázás jellegű az útburkolat azaz sok - sok alattomos kis kátyú található, mindez helyenként megtűzdelve felgyűrődött aszfaltréteggel melyek keresztbordát alkotnak. Egész egyszerűen számora hihetetlen, hogy ez hónapok óta sőt megkockáztatom akár egy - két éve is így lehet és senkit nem érdekel, még a rendvédelemnél dolgozó több száz embert sem akik itt járnak nap mint nap a rendőrautókkal. Szégyen. Kérem a felső aszfaltréteg felmarását és újra aszfaltozását, nem kátyúzást, az itt már nem megoldás. Köszönöm."-ról ""Szőnyegbombázásra hajazó útszakasz a készenléti rendőrség előtti teljes útszakaszon." Budapest, XIV. Ker. Kerepesi úton a készenléti rendőrség előtti útszakasszon, ( kb. 200 - 250 méter hosszan ) a városból kivezető oldalon szőnyegbombázás jellegű az útburkolat azaz sok - sok alattomos kis kátyú található, mindez helyenként megtűzdelve felgyűrődött aszfaltréteggel melyek keresztbordát alkotnak. Egész egyszerűen számora hihetetlen, hogy ez hónapok óta sőt megkockáztatom akár egy - két éve is így lehet és senkit nem érdekel, még a rendvédelemnél dolgozó több száz embert sem akik itt járnak nap mint nap a rendőrautókkal. Szégyen. Kérem a felső aszfaltréteg felmarását és újra aszfaltozását, nem kátyúzást, az itt már nem megoldás. Köszönöm."-ra.

 • Sz-S Noémi megváltoztatta a bejelentés nevét "Szőnyegbombázásra hajazó útszakasz a készenléti rendőrség előtti teljes útszakaszon."-ról "Szőnyegbombázásra hajazó útszakasz"-ra.

 • Sz. A. visszajelzésére vár.

 • Lazanyecz Erika hozzászólt a bejelentéshez.

  Én itt múltkor megpróbáltam biciklivel végigmenni. Először tartottam a nagy forgalomtól, de hamar rájöttem, hogy az autók jelentik a legkisebb veszélyt. :D
 • Pakot Reni megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.


  Üdvözlettel:

  Budapest Közút Zrt.
  Útüzemeltetési osztály

  From: helpdesk@budapestkozut.hu [mailto:helpdesk@budapestkozut.hu]
  Sent: Tuesday, July 14, 2020 2:55 PM
  To: Budapest Közút Útüzemeltetés
  Su...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

 • Kapas Viktor hozzászólt a bejelentéshez.

  A Fővárosi Önkormányzat tulajdonában és kezelésben levő utcák karbantartása nincs és nem lesz az utolsó hírek alapján. Évek óta ígértek felújítani a Rákóczi utat az Astoria és a Blaha tér között.
 • Garami Mária elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Sz. A. bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére