Válaszra vár

Tönkretett zöldterület, ingázók szabálytalan parkolása

Frissítés 2020.06.11.: A FÖRI válaszának vonatkozó részével (alább) megküldve a Budapest Közútnak.
"(...) Tájékoztatom továbbá, hogy bejelentését jelen levelemmel egyidejűleg továbbítottam a Budapest Közút Zrt. Forgalomtechnikai Igazgatósága felé, és kértem vizsgálatukat a terület járműforgalomtól történő esetleges elzárása ügyében."
------
Tisztelt Önkormányzat!
A segítő közreműködésüket szeretném kérni a térképen jelölt tönkretett zöldfelületek forgalom elől való elzárása kapcsán. Ahogy azt a járványhelyzet tökéletesen megmutatta, az említett felületeket a városba ingázók használják az Örs vezér terei tömegközlekedési kapcsolat ürügyén az autóik parkoltatására. A csatolt fotókon továbbá az is látszik, hogy a lakótelepen élők nem, vagy csak nagyon kis számban élnek az érintett helyszínen való parkolás lehetőségével, amik állapota amúgy sem egy urbanizált település képét festi.
A fotók készítésekor több elhagyott autót is láttam.
Kérésemet megismételve, legyenek szívesek a pirossal bekeretezett részeket a forgalom elől állandó jelleggel elzárni és a megfelelő módon azokat rekultiválni egy élhetőbb és igényesebb városi környezet reményében.
Válaszukat és intézkedésüket előre is köszönöm.

Probléma helyszíne
Budapest X. kerület, Kőbánya, Fehér úti ipari park

Hozzászólások

 • Szalai Krisztina elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Szalai Krisztina megváltoztatta a bejelentés leírását "Tisztelt Önkormányzat! A segítő közreműködésüket szeretném kérni a térképen jelölt tönkretett zöldfelületek forgalom elől való elzárása kapcsán. Ahogy azt a járványhelyzet tökéletesen megmutatta, az említett felületeket a városba ingázók használják az Örs vezér terei tömegközlekedési kapcsolat ürügyén az autóik parkoltatására. A csatolt fotókon továbbá az is látszik, hogy a lakótelepen élők nem, vagy csak nagyon kis számban élnek az érintett helyszínen való parkolás lehetőségével, amik állapota amúgy sem egy urbanizált település képét festi. A fotók készítésekor több elhagyott autót is láttam. Kérésemet megismételve, legyenek szívesek a pirossal bekeretezett részeket a forgalom elől állandó jelleggel elzárni és a megfelelő módon azokat rekultiválni egy élhetőbb és igényesebb városi környezet reményében. Válaszukat és intézkedésüket előre is köszönöm."-ról "Frissítés 2020.06.11.: A FÖRI válaszának vonatkozó részével (alább) megküldve a Budapest Közútnak. "(...) Tájékoztatom továbbá, hogy bejelentését jelen levelemmel egyidejűleg továbbítottam a Budapest Közút Zrt. Forgalomtechnikai Igazgatósága felé, és kértem vizsgálatukat a terület járműforgalomtól történő esetleges elzárása ügyében." ------ Tisztelt Önkormányzat! A segítő közreműködésüket szeretném kérni a térképen jelölt tönkretett zöldfelületek forgalom elől való elzárása kapcsán. Ahogy azt a járványhelyzet tökéletesen megmutatta, az említett felületeket a városba ingázók használják az Örs vezér terei tömegközlekedési kapcsolat ürügyén az autóik parkoltatására. A csatolt fotókon továbbá az is látszik, hogy a lakótelepen élők nem, vagy csak nagyon kis számban élnek az érintett helyszínen való parkolás lehetőségével, amik állapota amúgy sem egy urbanizált település képét festi. A fotók készítésekor több elhagyott autót is láttam. Kérésemet megismételve, legyenek szívesek a pirossal bekeretezett részeket a forgalom elől állandó jelleggel elzárni és a megfelelő módon azokat rekultiválni egy élhetőbb és igényesebb városi környezet reményében. Válaszukat és intézkedésüket előre is köszönöm."-ra.

 • Szalai Krisztina megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Főváros Önkormányzata"-ról "Budapest Közút"-ra.

 • FÖRI Fővárosi Önkormányzati Rendészet válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Az illetékes válasza a csatolmányban olvasható:
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt www.jarokelo.hu Csapata!

  Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy levelüket érkeztettük az FPH_KOZP-59843/2020-as érkeztetőszámon és továbbítottuk a Főpolgármesteri Hivatal Városigazgatóság Főosztál
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

 • Járókelő Ügykezelő hozzászólt a bejelentéshez.

  A Kőbányai Önkormányzattal kapott telefonos információk szerint a terület a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában és kezelésében van.
 • Járókelő Ügykezelő elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Főváros Önkormányzata

 • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés illetékesét "X. kerület"-ról "Budapest Főváros Önkormányzata"-ra.

 • Járókelő Ügykezelő hozzászólt a bejelentéshez.

  Szia János!
  Köszi az észrevételt, de bejelentőnk nem közterület-felügyelői intézkedést, hanem fizikai akadályok telepítését kérte a X. kerületi önkormányzattól, ami nem a FÖRI hatásköre.
 • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés illetékesét "FÖRI Fővárosi Önkormányzati Rendészet"-ról "X. kerület"-ra.

 • Szilágyi Dóra elküldte az ügyet az illetékesnek: FÖRI Fővárosi Önkormányzati Rendészet

 • Szilágyi Dóra megváltoztatta a bejelentés illetékesét "X. kerület"-ról "FÖRI Fővárosi Önkormányzati Rendészet"-ra.

 • Fodor János hozzászólt a bejelentéshez.

  A kérdéses terület a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság illetékességi területe, kérem a bejelentést nekik továbbítani.
 • Járókelő Ügykezelő elküldte az ügyet az illetékesnek: X. kerület

 • Lukács Máté bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére