Megoldott

Kátyú a kanyarban.

FRISSÍTÉS 2021. 02. 15.
Friss képek, 2021. Február 14. - én készültek. Mint ahogy ez a mostani képeken is látszik semmi változás nem történt, már mint a kátyú akarom mondani, "burkolat hámlás", ( mert hogy ezt azóta meg tudtam, ezt még nem szabad kátyúnak hívni ) kijavításában.
-----------

FRISSÍTÉS 2020. 06. 09.
Budapest Közút válasza:
A burkolathiba javítására a szükséges intézkedést megtettük.
------------

Budapest XIV. Ker. Mogyoródi út - Zászlós út kereszteződésében közvetlenül a sarkon ( a bicikliúton ) ismét kátyú keletkezett.
Kérem, mielőbbi javítását.
Ui.: Az útkezelő kérem ne fektessen energiát és kíméljen meg a magyarázkodástól hogy, asszongya: " a kialakult helyzetre való tekintettel csökkentett kapacitással dolgozunk, és erre az évre be van tervezve", és egyéb bla-bla-bla...szövegtől, már unalmas nagyon.
Bónusz a 2019. Októberében ugyan ezen a helyszínen bejelentett kerékpáros felfestések azóta sem lettek újrafestve, ahogy az a mostani képeken is még mindíg látszik, ezt se ártana végre pótolni. Meddig kell várni egy ilyen "komoly előkészületet igénylő" munkára ???
Köszönettel.

Probléma helyszíne
Budapest XIV. kerület, Zugló, Mogyoródi út 12

Mapillary

Mi az a Mapillary?
Fotózd be az egész utcát Mapillaryvel
Ehhez a bejelentéshez nem találtunk közeli utcaképet. Töltsd le a telefonodra a Mapillary utcakép-készítő alkalmazást, készíts nekünk a helyszínről új utcaképeket, és a Járókelőn beágyazzuk őket a kátyúbejelentések alá.
Irány a Mapillary

Hozzászólások

 • Kövér Blanka lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

 • Üdvözlettel:

  Budapest Közút Zrt.
  Útüzemeltetési osztály
 • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

 • Gál Miklós elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés leírását "Budapest XIV. Ker. Mogyoródi út - Zászlós út kereszteződésében közvetlenül a sarkon ( a bicikliúton ) ismét kátyú keletkezett. Kérem, mielőbbi javítását. Ui.: Az útkezelő kérem ne fektessen energiát és kíméljen meg a magyarázkodástól hogy, asszongya: " a kialakult helyzetre való tekintettel csökkentett kapacitással dolgozunk, és erre az évre be van tervezve", és egyéb bla-bla-bla...szövegtől, már unalmas nagyon. Bónusz a 2019. Októberében ugyan ezen a helyszínen bejelentett kerékpáros felfestések azóta sem lettek újrafestve, ahogy az a mostani képeken is még mindíg látszik, ezt se ártana végre pótolni. Meddig kell várni egy ilyen "komoly előkészületet igénylő" munkára ??? Köszönettel."-ról "FRISSÍTÉS 2021. 02. 15. Friss képek, 2021. Február 14. - én készültek. Mint ahogy ez a mostani képeken is látszik semmi változás nem történt, már mint a kátyú akarom mondani, "burkolat hámlás", ( mert hogy ezt azóta meg tudtam, ezt még nem szabad kátyúnak hívni ) kijavításában. ----------- FRISSÍTÉS 2020. 06. 09. Budapest Közút válasza: A burkolathiba javítására a szükséges intézkedést megtettük. ------------ Budapest XIV. Ker. Mogyoródi út - Zászlós út kereszteződésében közvetlenül a sarkon ( a bicikliúton ) ismét kátyú keletkezett. Kérem, mielőbbi javítását. Ui.: Az útkezelő kérem ne fektessen energiát és kíméljen meg a magyarázkodástól hogy, asszongya: " a kialakult helyzetre való tekintettel csökkentett kapacitással dolgozunk, és erre az évre be van tervezve", és egyéb bla-bla-bla...szövegtől, már unalmas nagyon. Bónusz a 2019. Októberében ugyan ezen a helyszínen bejelentett kerékpáros felfestések azóta sem lettek újrafestve, ahogy az a mostani képeken is még mindíg látszik, ezt se ártana végre pótolni. Meddig kell várni egy ilyen "komoly előkészületet igénylő" munkára ??? Köszönettel."-ra.

 • Sz. A. hozzászólt a bejelentéshez.

  Friss képek, 2021. Február 14. - én készültek. Mint ahogy ez a mostani képeken is látszik semmi változás nem történt, már mint a kátyú akarom mondani, "burkolat hámlás", ( mert hogy ezt azóta meg tud...
 • Sz. A. visszajelzésére vár.

 • g g megváltoztatta a bejelentés állapotát "Megerősítésre vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Sz. A. hozzászólt a bejelentéshez.

  A friss képek 2020. November 13. - án készültek, igaz este. Változás továbbra sincs..., vajon lesz valaha?
  Állítólagosan éjjel - nappal dolgoznak az aszfaltozásokon ( legalábbis ezt kapom válaszként m
  ...
 • Sz. A. visszajelzésére vár.

 • Sz. A. hozzászólt a bejelentéshez.

  A legfrissebb képek ma készültek ( 2020. Augusztus 23. ), jelentem változás nem történt...
  Egyszer csak megoldódik, bár ennyi idő után már ebben sem vagyok biztos, végülis kötelességük nincs az útkeze...
 • Sz. A. hozzászólt a bejelentéshez.

  Ahogy az a most csatolt képeken látszik, semmilyen pozitív változás nem történt. Se a kátyú se a felfestések nem lettek javítva. Képek 2020. Július 31. - én 16:35- kor készültek. A jó munkához idő kell...
 • Ügykezelő Anita megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Üdvözlettel:

  Budapest Közút Zrt.
  Útüzemeltetési osztály
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

 • Nagy Zita elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Sz. A. bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére