Megoldatlan

Tele az fkf kukák

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS 2020.06.03.:

A bejelentő kommentje:
"Sajnos megint dugig van szeméttel. Ezek szerint csak 1 hétre oldódik meg. Kérlek továbbítsátok hogy plusz kuka nem került ki. Nagy szükség lenne rá."

-----

FRISSÍTÉS 2020.05.25.:

Az FKF válasza:
"Jelenleg járatsűrítéssel szeretnénk segíteni a helyzeten, amennyiben ezt nem tudjuk logisztikailag megoldani, akkor plusz edényt helyezünk ki. De ettől függetlenül - tapasztalataink szerint - a plusz zsák illegálisan kirakott kommunális szemetet ezután is oda fogják tenni."

-----

A Marina parton (meder u Danubius utcában az összes kuka tele van)
Kérnék a sűrűbb ürítést.

Probléma helyszíne
Budapest XIII. kerület, Turóc u. 1

Hozzászólások

 • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés illetékesét "FKF Fővárosi Közterület-Fenntartó Zrt."-ról "Egyéb szervezet"-ra.

 • Járókelő Ügykezelő lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

  A bolt által generált szemétmennyiséget nem bírja el a szemetes. Nem is ez lenne a dolga.
 • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS 2020. 06.03. A bejelentő kommentje: "Sajnos megint dugig van szeméttel. Ezek szerint csak 1 hétre oldódik meg. Kérlek továbbítsátok hogy plusz kuka nem került ki. Nagy szükség lenne rá." FRISSÍTÉS 2020.05.25. Az FKF válasza: "Jelenleg járatsűrítéssel szeretnénk segíteni a helyzeten, amennyiben ezt nem tudjuk logisztikailag megoldani, akkor plusz edényt helyezünk ki. De ettől függetlenül - tapasztalataink szerint - a plusz zsák illegálisan kirakott kommunális szemetet ezután is oda fogják tenni." ------------------------------- A Marina parton (meder u Danubius utcában az összes kuka tele van) Kérnék a sűrűbb ürítést."-ról "FRISSÍTÉS 2020.06.03.: A bejelentő kommentje: "Sajnos megint dugig van szeméttel. Ezek szerint csak 1 hétre oldódik meg. Kérlek továbbítsátok hogy plusz kuka nem került ki. Nagy szükség lenne rá." ----- FRISSÍTÉS 2020.05.25.: Az FKF válasza: "Jelenleg járatsűrítéssel szeretnénk segíteni a helyzeten, amennyiben ezt nem tudjuk logisztikailag megoldani, akkor plusz edényt helyezünk ki. De ettől függetlenül - tapasztalataink szerint - a plusz zsák illegálisan kirakott kommunális szemetet ezután is oda fogják tenni." ----- A Marina parton (meder u Danubius utcában az összes kuka tele van) Kérnék a sűrűbb ürítést."-ra.

 • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  Sajos nem oldott meg. Hiába írták hogy iritik sűrűn. Kérem továbbítsátok
 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!
  Köszönjük megkeresését.
  Tájékoztatjuk, hogy az edényeket minden éjszak ürítjük, a terület jól ellátott edényekkel, amelyek elegendőek a közterület használata során keletkező hullad
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

 • Dr Kardos Angelika elküldte az ügyet az illetékesnek: FKF Fővárosi Közterület-Fenntartó Zrt.

 • Dr Kardos Angelika megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS 2020. 06.03. A bejelentő kommentje: "Sajnos megint dugig van szeméttel. Ezek szerint csak 1 hétre oldódik meg. Kérlek továbbítsátok hogy plusz kuka nem került ki. Nagy szükség lenne rá." A Marina parton (meder u Danubius utcában az összes kuka tele van) Kérnék a sűrűbb ürítést."-ról "FRISSÍTÉS 2020. 06.03. A bejelentő kommentje: "Sajnos megint dugig van szeméttel. Ezek szerint csak 1 hétre oldódik meg. Kérlek továbbítsátok hogy plusz kuka nem került ki. Nagy szükség lenne rá." FRISSÍTÉS 2020.05.25. Az FKF válasza: "Jelenleg járatsűrítéssel szeretnénk segíteni a helyzeten, amennyiben ezt nem tudjuk logisztikailag megoldani, akkor plusz edényt helyezünk ki. De ettől függetlenül - tapasztalataink szerint - a plusz zsák illegálisan kirakott kommunális szemetet ezután is oda fogják tenni." ------------------------------- A Marina parton (meder u Danubius utcában az összes kuka tele van) Kérnék a sűrűbb ürítést."-ra.

 • Dr Kardos Angelika megváltoztatta a bejelentés leírását "A Marina parton (meder u Danubius utcában az összes kuka tele van) Kérnék a sűrűbb ürítést."-ról "FRISSÍTÉS 2020. 06.03. A bejelentő kommentje: "Sajnos megint dugig van szeméttel. Ezek szerint csak 1 hétre oldódik meg. Kérlek továbbítsátok hogy plusz kuka nem került ki. Nagy szükség lenne rá." A Marina parton (meder u Danubius utcában az összes kuka tele van) Kérnék a sűrűbb ürítést."-ra.

 • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  Sajnos megint dugig van szeméttel. Ezek szerint csak 1 hétre oldódik meg. Kérlek továbbítsátok hogy plusz kuka nem került ki.
  Nagy szükség lenne rá.
 • Gál Miklós lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!
  Köszönjük megkeresését.
  Tájékoztatjuk, hogy az utcai hulladékgyűjtők ürítése megtörtént.
  Jelenleg járatsűrítéssel szeretnénk segíteni a helyzeten, amennyiben ezt nem tudjuk logiszt...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

 • Fónai Kende elküldte az ügyet az illetékesnek: FKF Fővárosi Közterület-Fenntartó Zrt.

 • Fónai Kende megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "FKF Fővárosi Közterület-Fenntartó Zrt."-ra.

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére