Megoldott

Ledőlt fal a járdára

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS 2020.06.08.:

A XXIII. kerületi önkormányzat válasza:
"Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata bár a terület nem áll a tulajdonában, a területen illegálisan lerakott hulladék elszállíttatásáról gondoskodott.

A Haraszti út érintett szakasza, az alábbi jogszabály alapján, a Fővárosi Önkormányzat kezelésébe tartozik, azonban a problémát a kerítés gyenge műszaki állapota okozza.
https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a1200432.kor

Annak érdekében, hogy a kerítés leromlott műszaki állapota megszűnhessen és ezáltal a járdásra hulló vakolatpergés is megszűnjön, javasoljuk, hogy a Dél-Pesti Építésügyi és Építésfelügyeleti Osztályt megkeresni szíveskedjenek, figyelemmel az alábbiakra:
„2020. március 1-től hatályba lépő jogszabályi változások értelmében megszűnik a járásszékhely települési önkormányzat/fővárosi kerületi önkormányzat jegyzőjének építésügyi hatásköre, valamint a járási/fővárosi kerületi hivatalok építésügyi, építésfelügyeleti és örökségvédelmi hatásköre.
2020. március 1-től az általános építésügyi hatósági, az általános építésfelügyeleti hatósági és az örökségvédelmi feladatokat a fővárosi és megyei kormányhivatalok látják el, ezért a kérelmeket és beadványokat a területileg illetékes kormányhivatalnak kell címezni."

-----

FRISSÍTÉS 2020.06.08.:

Tegnap jártam arra és sajnos a helyzet változatlan. Egyedül a fotón látható fekete zsák tűnt el, de a törmelék továbbra is a járdán van.

-----

Hónapok óta fennálló helyzet egy forgalmas járdaszakaszon. Mintha nem lenne a helyzet magaslatán az illetékes önkormányzati szerv és a kerületi rendészeti osztály.

Probléma helyszíne
Budapest XXIII. kerület, Soroksár, Haraszti út 6

Hozzászólások

  • Dr Kardos Angelika lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Átmenetileg megoldódott.. De a ne feledkezz meg adód 1%-áról" fejlés miatt nem lehet látni amit ide elkezd gépelni az ember.
  • Járókelő Ügykezelőverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    Szia!
    Kérlek, segíts nekünk! Történt fejlemény az elmúlt időszakban? Megoldódott a probléma?
    Köszönjük a segítséged és a visszajelzésed!
    A Járókelő csapatának nevében: Noi
  • Járókelő Ügykezelőverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    A bejelentés elküldve a Dél-Pesti Építésügyi és Építésfelügyeleti Osztálynak az epitesugy-delbuda@bfkh.gov.hu email címre.
  • Járókelő Ügykezelő elküldte az ügyet az illetékesnek: Egyéb szervezet

  • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS 2020.06.08. Tegnap jártam arra és sajnos a helyzet változatlan. Egyedül a fotón látható fekete zsák tűnt el, de a törmelék továbbra is a járdán van. ------------ Hónapok óta fennálló helyzet egy forgalmas járdaszakaszon. Mintha nem lenne a helyzet magaslatán az illetékes önkormányzati szerv és a ...

  • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata"-ról "Egyéb szervezet"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Járókelő!

    Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata bár a terület nem áll a tulajdonában, a területen illegálisan lerakott hulladék elszállíttatásáról gondoskodott.

    A Haraszti
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • Gál Miklós elküldte az ügyet az illetékesnek: XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata

  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés leírását "Hónapok óta fennálló helyzet egy forgalmas járdaszakaszon. Mintha nem lenne a helyzet magaslatán az illetékes önkormányzati szerv és a kerületi rendészeti osztály."-ról "FRISSÍTÉS 2020.06.08. Tegnap jártam arra és sajnos a helyzet változatlan. Egyedül a fotón látható fekete zsák tűnt el, de a törmelék továbbra is a...

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Tegnap jártam arra és sajnos a helyzet változatlan. Egyedül a fotón látható fekete zsák tűnt el, de a törmelék továbbra is a járdán van.
  • Dr Kardos Angelika lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

    Az illetékes a 64507.sz. bejelentésben jelezte a probléma megoldását.
  • Járókelő Ügykezelőverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    Szia Anonim Bejelentő! A jogszabály 30 napos válaszadási határidőt szab meg a Szervezeteknek, kérem türelmedet. Tekintettel a jelenlegi járványhelyzetre is. Szép estét, Annamária
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Szeretnék érdeklődni, hogy jött-e már válasz az illetékestől. A helyzet nem változott és véleményem szerint napi szintű balesetveszély áll fenn.
  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére