Megerősítésre vár

Eső után nem.lehet babakocsival közlekedni

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS 2020.02.20.:
A IX. kerület válasza:
"Hivatkozva az 60139 számú bejelentésre tájékoztatom, hogy Bp. IX. kerület Mester u. – Liliom utcai útpálya torkolat Fővárosi Önkormányzat tulajdonában és kezelésébe van, az üzemeltetése, fenntartása Budapest Közút Zrt. feladata, így intézkedés céljából a bejelentést részükre továbbítani szíveskedjenek."
-----------

A Liliom-Mester sarkon a babakocsis/kerekesszékes lehajtónál jó nagy gödör van, amiben megáll a víz, így eső után a babakocsival nemigen lehet használni a felhajtót. Mondjuk a kialakítása miatt száraz időben sem a legoptimálisabb. Szeretnénk kérni az út javítását

Probléma helyszíne
Budapest IX. kerület, Ferencváros, Liliom u. 18

Mapillary

Mi az a Mapillary?
Fotózd be az egész utcát Mapillaryvel
Ehhez a bejelentéshez nem találtunk közeli utcaképet. Töltsd le a telefonodra a Mapillary utcakép-készítő alkalmazást, készíts nekünk a helyszínről új utcaképeket, és a Járókelőn beágyazzuk őket a kátyúbejelentések alá.
Irány a Mapillary

Hozzászólások

 • Anonim Járókelő visszajelzésére vár.

 • H B Lotti megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.


  Üdvözlettel:

  Budapest Közút Zrt.
  Útüzemeltetési osztály

  From: helpdesk@budapestkozut.hu [mailto:helpdesk@budapestkozut.hu]
  Sent: Tuesday, March 3, 2020 11:29 AM
  To: Budapest Közút Útüzemeltetés
  S...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Járókelő Zsófi elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Járókelő Zsófi megváltoztatta a bejelentés leírását "A Liliom-Mester sarkon a babakocsis/kerekesszékes lehajtónál jó nagy gödör van, amiben megáll a víz, így eső után a babakocsival nemigen lehet használni a felhajtót. Mondjuk a kialakítása miatt száraz időben sem a legoptimálisabb. Szeretnénk kérni az út javítását"-ról "FRISSÍTÉS 2020.02.20.: A IX. kerület válasza: "Hivatkozva az 60139 számú bejelentésre tájékoztatom, hogy Bp. IX. kerület Mester u. – Liliom utcai útpálya torkolat Fővárosi Önkormányzat tulajdonában és kezelésébe van, az üzemeltetése, fenntartása Budapest Közút Zrt. feladata, így intézkedés céljából a bejelentést részükre továbbítani szíveskedjenek." ----------- A Liliom-Mester sarkon a babakocsis/kerekesszékes lehajtónál jó nagy gödör van, amiben megáll a víz, így eső után a babakocsival nemigen lehet használni a felhajtót. Mondjuk a kialakítása miatt száraz időben sem a legoptimálisabb. Szeretnénk kérni az út javítását"-ra.

 • Járókelő Zsófi megváltoztatta a bejelentés illetékesét "IX. kerület"-ról "Budapest Közút"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  Hivatkozva az 60139 számú bejelentésre tájékoztatom, hogy Bp. IX. kerület Mester u. – Liliom utcai útpálya torkolat Fővárosi Önkormányzat tulajdonában és kezelésébe van, az üzemel
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

 • S Dominik elküldte az ügyet az illetékesnek: IX. kerület

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére