Válaszra vár

Eső után nem lehet gyalogosan közlekedni

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS 2020.02.20.:
A IX. kerület válasza:
"Hivatkozva az 60138 számú bejelentésre tájékoztatom, hogy Bp. IX. kerület Mester u. – Tinódi utcai útpálya torkolat Fővárosi Önkormányzat tulajdonában és kezelésébe van, az üzemeltetése, fenntartása Budapest Közút Zrt. feladata, így intézkedés céljából a bejelentést részükre továbbítani szíveskedjenek."
--------

A Tinódi utca sarkán eső után hatalmas tócsában áll a víz az úttesten a járdával egy vonalban, az akadálymentesített résznél, így gyalog is nehezített az átkelés, de babakocsival egészen szörnyű. Szeretnénk kérni a javítását

Probléma helyszíne
Budapest IX. kerület, Ferencváros, Tinódi u. 25

Mapillary

Mi az a Mapillary?
Fotózd be az egész utcát Mapillaryvel
Ehhez a bejelentéshez nem találtunk közeli utcaképet. Töltsd le a telefonodra a Mapillary utcakép-készítő alkalmazást, készíts nekünk a helyszínről új utcaképeket, és a Járókelőn beágyazzuk őket a kátyúbejelentések alá.
Irány a Mapillary

Hozzászólások

 • Járókelő Zsófi elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Járókelő Zsófi megváltoztatta a bejelentés leírását "A Tinódi utca sarkán eső után hatalmas tócsában áll a víz az úttesten a járdával egy vonalban, az akadálymentesített résznél, így gyalog is nehezített az átkelés, de babakocsival egészen szörnyű. Szeretnénk kérni a javítását"-ról "FRISSÍTÉS 2020.02.20.: A IX. kerület válasza: "Hivatkozva az 60138 számú bejelentésre tájékoztatom, hogy Bp. IX. kerület Mester u. – Tinódi utcai útpálya torkolat Fővárosi Önkormányzat tulajdonában és kezelésébe van, az üzemeltetése, fenntartása Budapest Közút Zrt. feladata, így intézkedés céljából a bejelentést részükre továbbítani szíveskedjenek." -------- A Tinódi utca sarkán eső után hatalmas tócsában áll a víz az úttesten a járdával egy vonalban, az akadálymentesített résznél, így gyalog is nehezített az átkelés, de babakocsival egészen szörnyű. Szeretnénk kérni a javítását"-ra.

 • Járókelő Zsófi megváltoztatta a bejelentés illetékesét "IX. kerület"-ról "Budapest Közút"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  Hivatkozva az 60138 számú bejelentésre tájékoztatom, hogy Bp. IX. kerület Mester u. – Tinódi utcai útpálya torkolat Fővárosi Önkormányzat tulajdonában és kezelésébe van, az üzeme
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

 • S Dominik elküldte az ügyet az illetékesnek: IX. kerület

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére