Megoldott

gyalogátkelőhely kresztábla a földön

FRISSíTÉS 2020.09.25.:

A Bejelentő visszajelzése:
"Vagy a BUDAPEST KÖZÚT Zrt. nem tette meg amit mondott, vagy a BUDAPEST KÖZÚT Zrt. által "szükségesnek ítélt" intézkledései valójában NEM érnek semmit, ugyanis a helyszínt leellenőriztem és a múltkor már tapasztalt helyen azóta sincsen kint (a hajdanán arrafelé dobálódott) gyalogátkelőhely-tábla SŐT további gond is van azóta: A hiányzó gyalogátkelőhely-táblának a tetején kókányul rögzített elsőbbségadás-kötelező tábla már be van azóta olyan formán fordulva, hogy már senkire sem vonatkozik (hacsak azokra nem, akik átmásznak a HÉV kerítésén).
Elmondható tehát, hogy több, mint 7 hónapja nem sikerült a táblát pótolni. (Ennyi idő alatt a kutya is lekölykezik.)
Mivel tehát most már egy elsőbbségadás kötelező tábla is funkcióvesztetté vált, most már igazán érdemes lenne a helyszínre kiküldeni valakit és legalább ezt az elsőbbségadás-kötelező táblát visszaforgatni a helyére és rögzíteni, ha már a gyalogátkelőhely táblát elvesztették...
Amúgy egy elsőbbségadás-kötelező tábla súlyos kérdés a kresz szerint? Vagy az is csak olyan semmiség, mint egy zebra-tábla?"

2 új kép mellékelve

-------------

Frissítés: 2020.06.12.
"A környéket ma átkutattam, de sajnos nem leltem meg a kérdéses elkótyavetyélt táblát.
Az ominózus kereszteződésnek azonban a déli oldalán lévő zebrának (ráadásul a jobb oldali) zebra-jelző táblája hiányzik. Kérem tehát a jelenleg hiányzó zebra tábla szíves pótlását."
-----------
Frissítés 2020.05.10.
Tisztelt Budapest Közút! A leesett tábla most a fedett kerékpártároló mögött várja a sorsát. (Képet csatolok kommentben.) Kérem, szedjék össze, vagy ha nincs rá szükségük/idejük, jelezzék, és összeszedem én. :) Tisztelettel: Fónai Kende

---

Gyalogátkelőhely kresztábla a földön hever a hévállomás nagy narancssárga sótartó ládája mellett. A barna hévalkatrészes faláda mellé van most letéve.

Probléma helyszíne
Budapest III. kerület, Óbuda-Békásmegyer, Kaszásdűlő

Hozzászólások

 • Bertalan Balázs lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  Köszönjük szépen a visszajelzést!
 • Rózsa Géza hozzászólt a bejelentéshez.

  A táblát pótolták, az elsőbbségadás táblát is visszaforgatták a forgalommal szembe...remélem meghúzták a csavarokat is. Köszönjük!
  Kedves Járókelő, az ügy lezárható, nektek is köszönjük a segítséget.
 • Rózsa Géza visszajelzésére vár.

 • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Járókelő Egyesület!
  Tisztelt Bejelentő!

  A "Kijelölt gyalogátkelőhely" jelzőtábla pótlását 2020.06.19-én rendeltük meg, melyet a kivitelezőnk 2020.06.24-én készre jelentett. Sajnálattal vet
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Járókelő Zsófi elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Járókelő Zsófi megváltoztatta a bejelentés leírását "Frissítés: 2020.06.12. "A környéket ma átkutattam, de sajnos nem leltem meg a kérdéses elkótyavetyélt táblát. Az ominózus kereszteződésnek azonban a déli oldalán lévő zebrának (ráadásul a jobb oldali) zebra-jelző táblája hiányzik. Kérem tehát a jelenleg hiányzó zebra tábla szíves pótlását." ----------- Frissítés 2020.05.10. Tisztelt Budapest Közút! A leesett tábla most a fedett kerékpártároló mögött várja a sorsát. (Képet csatolok kommentben.) Kérem, szedjék össze, vagy ha nincs rá szükségük/idejük, jelezzék, és összeszedem én. :) Tisztelettel: Fónai Kende --- Gyalogátkelőhely kresztábla a földön hever a hévállomás nagy narancssárga sótartó ládája mellett. A barna hévalkatrészes faláda mellé van most letéve."-ról "FRISSíTÉS 2020.09.25.: A Bejelentő visszajelzése: "Vagy a BUDAPEST KÖZÚT Zrt. nem tette meg amit mondott, vagy a BUDAPEST KÖZÚT Zrt. által "szükségesnek ítélt" intézkledései valójában NEM érnek semmit, ugyanis a helyszínt leellenőriztem és a múltkor már tapasztalt helyen azóta sincsen kint (a hajdanán arrafelé dobálódott) gyalogátkelőhely-tábla SŐT további gond is van azóta: A hiányzó gyalogátkelőhely-táblának a tetején kókányul rögzített elsőbbségadás-kötelező tábla már be van azóta olyan formán fordulva, hogy már senkire sem vonatkozik (hacsak azokra nem, akik átmásznak a HÉV kerítésén). Elmondható tehát, hogy több, mint 7 hónapja nem sikerült a táblát pótolni. (Ennyi idő alatt a kutya is lekölykezik.) Mivel tehát most már egy elsőbbségadás kötelező tábla is funkcióvesztetté vált, most már igazán érdemes lenne a helyszínre kiküldeni valakit és legalább ezt az elsőbbségadás-kötelező táblát visszaforgatni a helyére és rögzíteni, ha már a gyalogátkelőhely táblát elvesztették... Amúgy egy elsőbbségadás-kötelező tábla súlyos kérdés a kresz szerint? Vagy az is csak olyan semmiség, mint egy zebra-tábla?" 2 új kép mellékelve ------------- Frissítés: 2020.06.12. "A környéket ma átkutattam, de sajnos nem leltem meg a kérdéses elkótyavetyélt táblát. Az ominózus kereszteződésnek azonban a déli oldalán lévő zebrának (ráadásul a jobb oldali) zebra-jelző táblája hiányzik. Kérem tehát a jelenleg hiányzó zebra tábla szíves pótlását." ----------- Frissítés 2020.05.10. Tisztelt Budapest Közút! A leesett tábla most a fedett kerékpártároló mögött várja a sorsát. (Képet csatolok kommentben.) Kérem, szedjék össze, vagy ha nincs rá szükségük/idejük, jelezzék, és összeszedem én. :) Tisztelettel: Fónai Kende --- Gyalogátkelőhely kresztábla a földön hever a hévállomás nagy narancssárga sótartó ládája mellett. A barna hévalkatrészes faláda mellé van most letéve."-ra.

 • Rózsa Géza hozzászólt a bejelentéshez.

  Visszajelzés:
  Kedves Járókelő!
  Vagy a BUDAPEST KÖZÚT Zrt. nem tette meg amit mondott, vagy a BUDAPEST KÖZÚT Zrt. által "szükségesnek ítélt" intézkledései valójában NEM érnek semmit, ugyanis a helyszí
  ...
 • Rózsa Géza visszajelzésére vár.

 • g g megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Járókelő Egyesület!
  Tisztelt Bejelentő!

  A közúti jelzőtábla pótlására a szükséges intézkedést megtettük, a megvalósulásig szíves türelmét kérjük.

  Üdvözlettel:

  BUDAPEST KÖZÚT Zrt.
  Forgalomt
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Pál András elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Pál András megváltoztatta a bejelentés helyét "Budapest, Kaszásdűlő, 1033 Magyarország (47.55708749, 19.04532797, 16)"-ról "Budapest, Kaszásdűlő, 1033 Magyarország (47.55656529, 19.04482156, 17)"-ra.

 • Pál András megváltoztatta a bejelentés leírását "Frissítés 2020.05.10. Tisztelt Budapest Közút! A leesett tábla most a fedett kerékpártároló mögött várja a sorsát. (Képet csatolok kommentben.) Kérem, szedjék össze, vagy ha nincs rá szükségük/idejük, jelezzék, és összeszedem én. :) Tisztelettel: Fónai Kende --- Gyalogátkelőhely kresztábla a földön hever a hévállomás nagy narancssárga sótartó ládája mellett. A barna hévalkatrészes faláda mellé van most letéve."-ról "Frissítés: 2020.06.12. "A környéket ma átkutattam, de sajnos nem leltem meg a kérdéses elkótyavetyélt táblát. Az ominózus kereszteződésnek azonban a déli oldalán lévő zebrának (ráadásul a jobb oldali) zebra-jelző táblája hiányzik. Kérem tehát a jelenleg hiányzó zebra tábla szíves pótlását." ----------- Frissítés 2020.05.10. Tisztelt Budapest Közút! A leesett tábla most a fedett kerékpártároló mögött várja a sorsát. (Képet csatolok kommentben.) Kérem, szedjék össze, vagy ha nincs rá szükségük/idejük, jelezzék, és összeszedem én. :) Tisztelettel: Fónai Kende --- Gyalogátkelőhely kresztábla a földön hever a hévállomás nagy narancssárga sótartó ládája mellett. A barna hévalkatrészes faláda mellé van most letéve."-ra.

 • Rózsa Géza hozzászólt a bejelentéshez.

  A probléma új helyszíne tehát.
 • Rózsa Géza hozzászólt a bejelentéshez.

  Tisztelt Budapest Közút Zrt.!

  A környéket ma átkutattam, de sajnos nem leltem meg a kérdéses elkótyavetyélt táblát. :- (

  Az ominózus kereszteződésnek azonban a déli oldalán lévő zebrának (ráadásul
  ...
 • Rózsa Géza hozzászólt a bejelentéshez.

  Válaszukat köszönjük!
  Amennyiben a zebrához (ahova föltehetően eredetileg tervezetten ki lett helyezve) nincsen rá már szükség, akkor valóban célszerűnek látszik egy kivitelezővel összeszedetni és eg
  ...
 • Szalai Krisztina megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Járókelő Egyesület!
  Tisztelt Bejelentő!

  A jelzőtábla telephelyre történő szállítására felkértük a kivitelezőnket. Amennyiben a helyszínen megtalálják, meg is fogják tenni.
  Köszönjük bejelen
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Fónai Kende hozzászólt a bejelentéshez.

  Mindenképpen! :DD
 • Rózsa Géza hozzászólt a bejelentéshez.

  Kedves Kende! Rendben van ez így, ok, neked adom, ha a Közútnak nem kell, viszont ha látnál valahol ilyen Bitliszesest, akkor szólj majd, mert én meg egy olyat szeretnék ...
 • Fónai Kende hozzászólt a bejelentéshez.

  Kedves Bejelentőnk, remélem, nem gond, hogy belemásztam a bejelentésedbe. Bocsi. :) (De ha nekik nem kell, én tényleg szívesen elviszem. :D )
 • Fónai Kende elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Fónai Kende megváltoztatta a bejelentés leírását "Gyalogátkelőhely kresztábla a földön hever a hévállomás nagy narancssárga sótartó ládája mellett. A barna hévalkatrészes faláda mellé van most letéve."-ról "Frissítés 2020.05.10. Tisztelt Budapest Közút! A leesett tábla most a fedett kerékpártároló mögött várja a sorsát. (Képet csatolok kommentben.) Kérem, szedjék össze, vagy ha nincs rá szükségük/idejük, jelezzék, és összeszedem én. :) Tisztelettel: Fónai Kende --- Gyalogátkelőhely kresztábla a földön hever a hévállomás nagy narancssárga sótartó ládája mellett. A barna hévalkatrészes faláda mellé van most letéve."-ra.

 • Fónai Kende hozzászólt a bejelentéshez.

  Tisztelt Budapest Közút! A leesett tábla most a fedett kerékpártároló mögött várja a sorsát. (Képet csatolok kommentben.) Kérem, szedjék össze, vagy ha nincs rá szükségük/idejük, jelezzék, és összesze...
 • Rózsa Géza visszajelzésére vár.

 • Szász László megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  A közúti jelzőtábla helyreállítására intézkedtünk, a megvalósulásig szíves türelmét kérjük.

  Üdvözlettel:

  BUDAPEST KÖZÚT Zrt.
  Forgalomtechnikai Igazgatóság
  [Leírás: cid:image003
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

 • Rózsa Géza hozzászólt a bejelentéshez.

  valószínűleg a SPAR-felé menő zebráé volt. ... (Jelenleg nem láttam már ott, ahol még múlt héten megtalálható volt. Remélem illetékes vitte el...)
 • g g megváltoztatta a bejelentés leírását "Gyalogátkelőhely kresztábla a földön hever a hévállomás nagy narancssárga sótartó ládája mellett."-ról "Gyalogátkelőhely kresztábla a földön hever a hévállomás nagy narancssárga sótartó ládája mellett. A barna hévalkatrészes faláda mellé van most letéve."-ra.

 • Rózsa Géza hozzászólt a bejelentéshez.

  A barna hévalkatrészes faláda mellé van most letéve.
 • g g elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Rózsa Géza bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére