Megoldott

veszélyes telezöldes kereszteződés

FRISSÍTÉS 2020.01.24.:
Járókelő hozzászólása:
"Megerősítem. Nem tudom az okát, hogy miért kellett a működő megoldást megváltoztatni, de a mostani megoldás egyrészt eléggé balesetveszélyes, másrészt sokkal lassabb, mivel az egyenesen haladó forgalom elég erős, így nincs idő/hely a balra kanyarodóknak."
---

A Tétényi útról az Etele útra (mindkét irányban) telezöldes jelzőlámpa engedi a kanyarodó forgalmat. Csúcsidőszakban jelentős a forgalom, az egymással szemben álló, kanyarodásra váró autók kitakarják a szemből érkező egyenesen haladó autókat, amelyek akár 2 sávból is érkezhetnek. Ez igen veszélyes, ráadásul az Etele úton még villamos is közlekedik, a kereszteződésben beragadó autók fel is tarthatják. Nagyon hasonlóan volt megoldva nem olyan messze a Tétényi, Andor utca kereszteződése is, ahol heti rendszerességgel történtek balesetek. Kérem a forgalomszervezést biztonságosabban megoldani. (A csatolt kép régi, csak a helyszín miatt)

Probléma helyszíne
Budapest XI. kerület, Újbuda, Bikás park M

Hozzászólások

  • Pál András hozzászólt a bejelentéshez.

    Tájékoztató táblát tettek ki mind két oldalra.
  • Pál András lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Adminisztrátor!

    Az 58481-es számú bejelentésére a következő választ adjuk:

    Tisztelt Bejelentő!

    A Tétényi út – Etele úti kereszteződés forgalmi rend módosításával kapcsolatosan az alábbi tá
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • g g elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • g g megváltoztatta a bejelentés leírását "A Tétényi útról az Etele útra (mindkét irányban) telezöldes jelzőlámpa engedi a kanyarodó forgalmat. Csúcsidőszakban jelentős a forgalom, az egymással szemben álló, kanyarodásra váró autók kitakarják a szemből érkező egyenesen haladó autókat, amelyek akár 2 sávból is érkezhetnek. Ez igen veszélyes, ráadásul az Etele ...

  • KeKa KeKa hozzászólt a bejelentéshez.

    Megerősítem. Nem tudom az okát, hogy miért kellett a működő megoldást megváltoztatni, de a mostani megoldás egyrészt eléggé balesetveszélyes, másrészt sokkal lassabb, mivel az egyenesen haladó forgalo...
  • anonim olvasovagyok hozzászólt a bejelentéshez.

    Pár napja alakították át a forgalmi rendet, ami a Tétényi úton egyszerre engedi a két oldalt, érdekes lenne tudni, hogy miért.
  • Szilágyi Dóra elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Nyerges János bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére